Het Kraambureau-13

Aangemeld in de laatste week van maart 2022?

Heb jij je aangemeld voor kraamzorg van de Kraamvogel in de laatste week van maart 2022? Neem dan even contact op met onze Klantadviseurs via info@dekraamvogel.nl om te kijken of al jouw gegevens bij ons bekend zijn. Door de overgang naar een nieuw systeem kan het zijn dat wij bepaalde gegevens missen.

Borstvoedingscursus Barneveld

Bezoek deze online voorlichtingsavondavond over borstvoeding. Vooral de eerste dagen na de bevalling zijn cruciaal voor het slagen van borstvoeding op langere termijn. Meestal gaat het geven van borstvoeding vanzelf, maar soms doen zich moeilijkheden voor en is extra hulp of advies gewenst.

Inhoud bijeenkomst

Ben jij klant bij Verloskundigen Barneveld, Praktijk Matea of het CJG? Bezoek dan deze cursus borstvoeding. De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur met veel informatie over borstvoeding. De cursus wordt afwisselend gegeven door Karin Boone en Erna Schuiteman. Karin is verloskundige en moeder met borstvoedingservaring. Erna is lactatiekundige en moeder met borstvoedingservaring.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Waarom borstvoeding?
  • Werking van de borst
  • De kraamtijd
  • Het aanleggen en de verschillende voedingshoudingen

We adviseren om samen met je partner de cursus bij te wonen. Samen hoor je meer en het is erg belangrijk dat jullie er samen achter staan dat jullie kindje borstvoeding gaat krijgen.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij het CJG in Barneveld: Wilhelminastraat 10, 3771 AR in Barneveld.

Tijdstip
De bijeenkomsten zijn van 19.30 – 21.30 uur.

Kosten
Kosten voor deze avonden zijn totaal € 20,- en de deelname is vanaf 27 weken zwangerschap. Als er te weinig personen zijn worden de avonden samengevoegd.

Deel deze pagina