picsea-kd3qRzgEl70-unsplash

Aangemeld in de laatste week van maart 2022?

Heb jij je aangemeld voor kraamzorg van de Kraamvogel in de laatste week van maart 2022? Neem dan even contact op met onze Klantadviseurs via info@dekraamvogel.nl om te kijken of al jouw gegevens bij ons bekend zijn. Door de overgang naar een nieuw systeem kan het zijn dat wij bepaalde gegevens missen.

Werken bij de Kraamvogel

De deur achter je dichttrekken en denken: “hier komt het wel goed”. Dat is jouw doel als kraamverzorgende bij de Kraamvogel. Je ondersteunt gezinnen op medisch, sociaal en huishoudelijk vlak bij de start van een nieuw leven.

Gezinnen de beste start geven, dat is waar wij het voor doen. Een goede samenwerking met al je collega’s maakt dat we er samen voor onze klanten kunnen zijn.

FAM BEEK_2015-10-06_012

Hier ga je werken

De Kraamvogel is een van de grootste aanbieders van kraamzorg in Noord- en Midden-Nederland. Onze missie? Gezinnen veiligheid, ondersteuning en geruststelling bieden bij de start van een nieuw leven. Dat doen we al sinds 1924. En daar zijn we trots op! Werkgeluk staat bij ons voorop en we hebben allemaal een passie voor ons vak. Dat schept een band. Verder zoeken we continu naar vernieuwing en gaan we met de tijd mee.

FAM ODINK_2015-10-09_018

Het welzijn van onze medewerkers

De Kraamvogel hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en het welzijn van onze medewerkers. Daarom wordt jaarlijks ons kwaliteitsmanagementsysteem, de kwaliteit van onze dienstverlening en de zorg voor onze medewerkers getoetst door een onafhankelijk instituut. Deze toetsing heeft onlangs plaatsgevonden en met trots kunnen wij zeggen dat wij opnieuw het HKZ-certificaat behaald hebben.

De dankbaarheid van de kraamgezinnen dat is zo mooi. Daar doe ik het voor!
Quirina
Quirina
Kraamverzorgende bij de Kraamvogel

Werken in de kraamzorg

Wil je meer informatie over het werk van een kraamverzorgende? Bekijk dan onderstaande video.

Deel deze pagina