NL

9 Maanden Beurs, Irnsum

Tijdens de 9 maanden beurs Friesland vindt je meer dan 45 stands met allerlei interessante informatie en producten over zwangerschap, ouderschap, baby- en peutertijd.
Deelnemende standhouders zijn o.a. Z.E.I. zwangerschap en lifestyle, Babyplanet, Babylicious, Miss Little,Maxi Vrolijk en natuurlijk is Diana van praktijk voor moeder en kind aanwezig. De Kraamvogel is ook aanwezig om al je vragen omtrent kraamzorg te kunnen beantwoorden.

Een sfeervolle en unieke 9 maanden beurs Friesland. Het aanbod tijdens deze beurs is divers. De goodiebags zijn rijkelijk gevuld met informatie, maar ook met leuke cadeautjes!

Tijdens de beurs maak je kans op super gave en grote prijzen bij de prijzenpiramide. O.a...... en nog veel meer! Een lot kost 2 euro. Helaas kan je niet pinnen tijdens de 9 maanden beurs Friesland. Café de 2 gemeenten verleend wel de service mocht je te weinig bij je hebben, dan kan je bij hen terecht!

Ontvang een gratis goodiebag! Omdat wij iedere mama ( in spé) een goodiebag gunnen deze keer een beetje anders dan anders. Bij de stand van de prijzenpiramide kan je jouw mail adres overhandigen aan één van onze medewerkers en dan ontvang je een GRATIS goodiebag! Vrijdag avond delen wij 50 gratis goodiebags uit en zaterdag nog eens 50!

De beurs is gratis toegankelijk op
22 september van 18.30-21.30 u en op
23 september van 10.00-14.00 u.

Locatie:
Café de 2 gemeenten
Grousterdyk 1
9011 WK Irnsum