NL

ZiNkraamzorg wordt De Kraamvogel

Per 1 januari 2021 verandert de naam ZiNkraamzorg in de Kraamvogel. ZiNkraamzorg en de Kraamvogel zijn zusterorganisaties en bieden in een groot deel van Nederland kraamzorg aan.

Heb jij je al aangemeld voor kraamzorg bij ZiNkraamzorg?

Heb jij je al aangemeld voor kraamzorg bij ZiNkraamzorg? Dan ga jij kraamzorg ontvangen van dezelfde kraamverzorgende, alleen de naam van de kraamzorgorganisatie en het uniform veranderen. Je kunt dus rekenen op dezelfde professionele zorg door een van onze enthousiaste en betrokken kraamverzorgenden.

Heb jij je nog niet aangemeld voor kraamzorg bij ZiNkraamzorg?

Wil je graag kraamzorg ontvangen van een van onze enthousiaste en professionele kraamverzorgenden? Meld je dan nu aan via deze link of klik op 'Aanmelden' in het menu.

De Kraamvogel: de meest vertrouwde kraamzorg

Onze kraamverzorgenden komen bij gezinnen in vrijwel het hele midden en noorden van ons land. En bij al die gezinnen werken kraamverzorgenden die allemaal gek zijn op hun vak. En die niets liever doen dan gezinnen een goede start geven na de geboorte van een nieuw gezinslid. Niet voor niets kiezen elk jaar honderden gezinnen bij jou in de buurt voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. Wil je meer weten over de Kraamvogel? Neem dan even een kijkje op onze website.