NL

Woerden

Stagiair Marketing & Communicatie

Zwanger zijn, de geboorte van een kind en de kraamtijd: een bijzondere tijd waarin (aanstaande) ouders veel informatie zoeken. Zo is een van de punten op het ‘things-to-do-lijstje’ het zoeken van een kraamverzorgende. Via diverse kanalen en met uiteenlopende communicatiemiddelen willen wij aanstaande ouders, maar ook doelgroepen als (potentiële) medewerkers en samenwerkingspartners, bereiken, informeren en overtuigen. Als stagiair ondersteun je het team M&C met je enthousiaste, nieuwsgierige en pro-actieve inzet.

Functie

Als stagiair werk je samen met twee Marketing en Communicatie professionals. De afdeling is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de 3 labels, waarbij de nadruk ligt op online communicatie. Ook diverse landelijke samenwerkingen, advies aan de lokale managementteams en onderzoek behoren bij de taken van de afdeling. Als stagiair pak je alle klussen en ondersteunende werkzaamheden op, maar heb je ook de verantwoordelijkheid over je eigen projecten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, pro-actieve derdejaarsstudent (HBO/WO) met een Marketing-/Communicatie-studierichting. Je werkt gestructureerd, maar kan ook flexibel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent sociaal vaardig en werkt graag samen, maar je pakt ook zelfstandig klussen op en je hebt ook de durf om beslissingen te nemen waar dat nodig is. Sociale media hebben geen geheimen voor je en creatieve teksten schud je (foutloos!) uit je mouw; of het nou om korte Facebookberichtjes gaat of brieven aan klanten. Ervaring met vormgeving is een pré.

Bedrijfsinformatie

Zorg in Nederland is de moederorganisatie van ZiNkraamzorg, de Kraamvogel en Kraamzorggezocht. Met ruim 1700 medewerkers biedt Zorg in Nederland kraamzorg in heel Nederland aan zo’n 28.000 gezinnen per jaar. De afdeling Marketing & Communicatie maakt onderdeel uit van de Holding (standplaats: ons hoofdkantoor in Woerden) en werkt nauw samen met de verschillende ’Business Units' in het land, van waaruit de planning en intakers werken.

Praktische info

- Stage voor 3 tot 6 maanden

- Allround meewerkstage, mogelijkheden voor onderzoek (naast/gedeeltelijk tijdens de meewerkstage)

- 32 uur per week

- Standplaats Woerden

- Startdatum z.s.m.

- Stagevergoeding

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je terecht bij Aniek Munk, Adviseur Marketing & Communicatie,
tel. 06 - 133 412 82.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...