NL

Woerden

Recruiter

Ben jij op zoek naar een veelzijdige nieuwe uitdaging als recruiter? Dan zoeken wij jou voor onze HRM afdeling bij Zorg in Nederland!

Bedrijfsinformatie

Zorg in Nederland is de moederorganisatie waaronder de labels van ZiNkraamzorg en de Kraamvogel kraamzorg verlenen. Met ruim 1400 medewerkers biedt Zorg in Nederland kraamzorg in heel Nederland aan zo’n 22.000 gezinnen per jaar. Zorg in Nederland is gevestigd in Woerden en daar zijn alle ondersteunende diensten samengebracht. Je vindt er financiën, ICT, Marketing & Communicatie en HRM.

De functie

Wij zoeken een creatieve, commerciële recruiter die onze afdeling HRM komt versterken. Het grootste deel van je tijd zal je bezig zijn met het nabellen van sollicitanten en het doen van een eerste telefonische intake. Je zorgt ervoor dat de teammanagers in de verschillende business units het vervolg in de sollicitatieprocedure razendsnel kunnen overnemen en je volgt de voortgang van de sollicitant.

Samen met de adviseur arbeidsmarktbenadering ga je op zoek naar creatieve manieren op potentiele medewerkers te benaderen. We zijn op zoek naar een intercedent die toe is aan een volgende stap binnen een leuke dynamische organisatie en zijn/haar kwaliteiten voor een interne opdracht wil inzetten.
Het betreft een nieuwe functie waarin je veel vrijheid krijgt deze naar eigen inzicht in te vullen, zolang je je verbindt aan de resultaten die we met elkaar afspreken. Kortom: een veelzijdige en drukke baan! Heb jij daar ZiN in? Stuur ons dan jouw motivatie!

Wie zoeken wij ?

Een recruiter voor 32 uur per week. Werkdagen zijn in overleg vast te stellen, we verwachten hierin flexibiliteit op momenten dat dit nodig is. Je bent proactief, dienstverlenend, je houdt van aanpakken en niet geheel onbelangrijk: je bent dol op samenwerken en hebt humor.

Je functioneert op minimaal HBO niveau en hebt een opleiding gedaan in de richting van HRM. In plaats van het benoemen van de benodigde diploma’s, bespreken wij liever jouw talent en motivatie.

Wat bieden wij ?

 • Een leuke en afwisselende functie voor 32 uur
 • Standplaats Woerden
 • Een contract voor een jaar
 • Salaris conform de CAO Kraamzorg FWG 50
 • Startdatum bij voorkeur zo spoedig mogelijk

Solliciteren ?

ZiN in een gesprek? Stuur jouw motivatiebrief met CV via onderstaand formulier en wellicht tot ziens in Woerden!

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...