NL

Harderwijk

Planner

De Kraamvogel, de meest vertrouwde kraamzorg. Dat is de werkgever die wij voor jou ook willen zijn.

Functie

Voor onze vestiging in Harderwijk zijn wij op zoek naar een planner (m/v) voor 24 uur per week.

Wat houdt de functie in?

Als medewerker planning zorg je voor een optimale inzet van de kraamverzorgenden bij onze klanten. Je maakt korte termijn planningen op basis van beschikbaarheid en zorgvraag. Daarnaast beantwoord je planningsvragen van kraamverzorgenden en heb je contact met verloskundigen, ziekenhuizen en verzekeraars. Je verzorgt de informatievoorziening en uitwisseling met betrekking tot de inzet met je leidinggevende (Manager Operations) en teammanagers. Je maakt de optimale match tussen zowel de klant, de kraamverzorgende en de organisatie.

Werken in het weekend & op feestdagen is een onderdeel van je werk, Daarnaast werk je, in de avond en nacht, vanuit huis, waar je de inzet van kraamverzorgenden regelt en diverse vragen van klanten beantwoord. Het is dus belangrijk dat je flexibel (24/7) inzetbaar bent.

Bedrijfsinformatie

Gezinnen een goede start geven. Dat is waar wij het voor doen. Als je bij de Kraamvogel werkt, merk je hoe bevlogen en professioneel iedereen is. Meer dan 17.500 gezinnen per jaar kiezen voor ons, in heel Midden- en Noord-Nederland. 1 op de 5 ouders kiest voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. En dat maakt ons de meest vertrouwde kraamzorg. Zelf denken we dat dit komt doordat we net dat stapje extra zetten voor gezinnen. Omdat we dat willen, maar ook omdat we dat kunnen. De Kraamvogel heeft professionaliteit, kwaliteit én goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (administratief niveau: affiniteit en ervaring in de gezondheidszorg is een pré)
 • Je hebt ervaring met gangbare automatiseringssystemen zoals word, Excel.
 • Je denkt in kansen en oplossingen en vind het een sport om de planning passend te maken.
 • Je hebt (enige) druk nodig om lekker te functioneren en creatief te kunnen zijn. Je doet al het mogelijke om meer of betere informatie te vinden, en durft vervolgens een beslissing te nemen. Je gaat risico’s niet uit de weg.
 • Je helpt en ondersteunt je collega’s wanneer dat nodig is en je houdt rekening met hun behoeften en belangen. Hierdoor lever je een positieve bijdrage aan de (werk)sfeer op de afdeling en de organisatie. Je bent bereid wat extra’s te doen als de situatie daar om vraagt.

Communiceren, zowel mondeling als schriftelijk is belangrijk als planner. Je toont belangstelling, je geeft iemand de ruimte om zijn/haar verhaal te doen. Kortom je laat merken dat je luistert. Daarnaast ben je in staat de juiste vragen te stellen.

Wat bieden wij?

Het salaris, bij aanvang van de functie, bedraagt op fulltime basis maximaal € 2.670,28 bruto per maand, conform FWG-functiegroep 35 – cao januari 2019. Doorgroei naar FWG-functiegroep 40 is mogelijk: bedraagt op fulltime basis maximaal € 2.872,03 bruto per maand conform FWG-functiegroep 40 – cao januari 2019.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Kraamzorg.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vicky Leeuwenhage, Manager Operations, via 06 – 22198610 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV voor uiterlijk vrijdag 23 november 2018 via onderstaande link. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 29 november 2018 in Harderwijk.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...