NL

Noord-Holland

Partusassistenten Noord-Holland

Ben je die verzorgende/verpleegkundige die er graag iets bij wilt doen? Wil je graag assisteren bij de start van een nieuw leven? Ben jij die stressbestendige, rustgevende en signalerende collega, die de gezondheidstoestand van moeder en baby scherp in de gaten houdt? Dan zoeken wij jou!

PARTUSASSISTENTEN oproep tot 12 uur per week

Wie zijn wij ?

De Kraamvogel staat voor de meest vertrouwde kraamzorg in de regio! Ongeveer 20.000 gezinnen per jaar kiezen voor ons, en daar zijn we trots op. Maar ondanks dat we een grote organisatie zijn, werken we in kleine lokale teams.

Wat betekent dit voor jou:

 • Aandacht voor jou
 • Betrokkenheid bij de organisatie, wij delen veel informatie en ervaringen op overleggen en nieuwsbrieven, en leren elkaar beter kennen op teamuitjes.
 • Scholing, zodat jij je vak altijd goed kan uitoefenen
 • Ondersteuning van een teammanager

Wie zoeken wij ?

Je treft voorbereidingen voor en assisteert bij de bevalling. Dit doe je met veel plezier en bevlogenheid. Daarnaast heb je aandacht voor de pasgeborene en de kraamvrouw. Je verzorgt, observeert en controleert beiden.

Je kunt je makkelijk aanpassen aan je omgeving. Je vindt het leuk om een positieve indruk achter te laten.

Flexibiliteit is vereist omdat baby’s zich nu eenmaal niet laten plannen. Wij streven echter gezamenlijk wel naar een goede balans werk/privé.

Wat bieden wij ?

Je krijgt een gedegen inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels de CAO kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer info ?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne Bakker, manager geboortezorg tel nr.06-53149486 of Petra de Wilde, manager geboortezorg tel nr 06-30310140


Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@zorginnederland.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...