NL

Harderwijk

Manager Geboortezorg Friesland, Groningen, Drenthe en gedeelte Overijssel

Kraamzorg is mensenwerk. Kraamzorg is in beweging. Relatiebeheer en omzetbehoud zijn twee speerpunten waar het voor de Manager Geboortezorg van Zorg in Nederland om draait. Ben jij degene met affiniteit met zorg en een antenne voor het zien van kansen voor het innemen van een nog steviger positie binnen de geboortezorgketen? Heb je ervaring met leidinggeven op afstand en ben je bedrijfsmatig en verbindend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Voor de Kraamvogel zoeken wij voor het werkgebied Friesland, Groningen Drenthe en een deel Overijssel een Manager Geboortezorg.

In deze functie gaat het in de kern om verwerven, behouden en uitbouwen van de positie van de Kraamvogel binnen de geboortezorgketen. Je aandacht en focus in de contacten met samenwerkingspartners zoals ziekenhuizen, gynaecologen, verloskundige samenwerkingsverbanden zijn gericht op relatieonderhoud, vergroten marktaandeel en omzetverhoging.

Als Manager Geboortezorg vertegenwoordig jij de organisatie naar buiten, participeer je in samenwerkingsverbanden en neem je deel aan projecten. Verbinden en vertalen zijn daarbij voor jou de kernwoorden.

De dagelijkse uitvoering van kraamzorg en contacten met de verloskundige praktijken in je werkgebied verlopen via teammanagers en hun teams van kraamverzorgenden. Zij zijn hét gezicht van de organisatie. Jij faciliteert de teammanagers in hun taak. Kortom, samen weten jullie wat er speelt binnen het werkgebied op allerlei vlakken en stemmen hierin de acties met elkaar af.

Wie zoeken wij?

Een people-manager die affiniteit heeft met de zorg en beschikt over sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met leiding geven op afstand en bent bedrijfsmatig en verbindend ingesteld. Je bent analytisch, besluitvaardig en resultaatgericht. Je hebt overredings- en overtuigingskracht en weet op een tactvolle wijze de belangen van de organisatie te behartigen en mensen voor je winnen. Je hebt flair, bent innemend en contacten leggen en samenwerking zoeken en versterken ligt in je natuurlijke aard en geeft je energie. Je functioneert op minimaal HBO niveau. In plaats van het benoemen van diploma’s, willen wij het liever hebben over jouw talent.

Kom jij ons verrassen met jouw toegevoegde waarde?

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende functie voor minimaal 32 uur per week (werktijden in overleg)
 • Een contract voor een jaar, met intentie tot verlenging
 • Salaris volgens FWG salarisschaal 55 en een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een mobiele telefoon, laptop en leaseauto

Bedrijfsinformatie

Zorg in Nederland is de moederorganisatie waaronder de labels van ZiNkraamzorg en de Kraamvogel kraamzorg verlenen. Met ruim 1700 medewerkers biedt Zorg in Nederland kraamzorg in heel Nederland aan zo’n 28.000 gezinnen per jaar.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie voor 24 maart a.s. via onderstaand sollicitatieformulier of mail naar sollicitatie@zorginnederland.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 14

Voor meer info over de functie kun je contact opnemen met Miriam Nienhuis via 06-29356171

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...