NL

West-Friesland (provincie Noord-Holland)

Kraamverzorgenden West-Friesland

Ben je gediplomeerd kraamverzorgende en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan ons team in West-Friesland (provincie Noord-Holland) versterken! Wij zoeken enthousiaste collega’s die op oproepbasis willen werken.

Wij zoeken kraamverzorgenden ( oproep)

Wie zijn wij ?

De Kraamvogel staat voor de meest vertrouwde kraamzorg in de regio! Ongeveer 20.000 gezinnen per jaar kiezen voor ons, en daar zijn we trots op. Maar ondanks dat we een grote organisatie zijn, werken we in kleine lokale teams.

Wat betekent dit voor jou:

 • Aandacht voor jou
 • Betrokkenheid bij de organisatie, wij delen veel informatie en ervaringen op overleggen en nieuwsbrieven, en leren elkaar beter kennen op teamuitjes.
 • Ondersteuning met scholing, zodat jij je vak altijd goed kan uitoefenen
 • Ondersteuning van een teammanager

Wie zoeken wij ?

Jij deelt al je professionele kennis en ervaring op een bevlogen manier met het jonge gezin. Zo geef je hen een excellente start, vlak na de geboorte.

Je luistert goed naar de klant, vertaalt hun behoeften naar de praktijk, maar bewaakt hierin wel je eigen grenzen. Je laat anderen in hun waarde en je hebt begrip voor andere culturen en opvattingen.

Je kunt je makkelijk aanpassen aan je omgeving. Je vindt het leuk om een positieve indruk achter te laten.

Wat bieden wij ?

Je krijgt een gedegen inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en je krijgt de mogelijkheid tot bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels de cao kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer info ?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Silvia Beerepoot, telefoon 06-23439681
Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@zorginnederland.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...