NL

West-Friesland (provincie Noord-Holland)

Kraamverzorgenden West-Friesland

Wil jij zorgen voor een goede start voor moeder en baby? En ben jij op zoek naar meer balans tussen werk en privé? Kom dan het team van de Kraamvogel in West-Friesland (provincie Noord-Holland) versterken! Kies uit bijvoorbeeld 4 of 8 dagen achter elkaar werken, werken binnen schooltijden, een duobaan of 3-4 uur werken per dag. Aan jou de keuze!

Wie zoeken wij ?

Jij deelt al je professionele kennis en ervaring op een bevlogen manier met het jonge gezin. Zo geef je hen een excellente start, vlak na de geboorte.

Je luistert goed naar de klant, vertaalt hun behoeften naar de praktijk, maar bewaakt hierin wel je eigen grenzen. Je laat anderen in hun waarde en je hebt begrip voor andere culturen en opvattingen.

Je kunt je makkelijk aanpassen aan je omgeving. Je vindt het leuk om een positieve indruk achter te laten.

Werken op maat

Bij de Kraamvogel kun je werken op een manier die bij jou persoonlijk het beste past. Wij bieden jou namelijk de volgende contractmogelijkheden binnen rooster:

 • Werken binnen schooltijden
 • 4 of 8 dagen achtereen werken
 • Duobaan (samen jouw werkweek regelen met een duo-collega)
 • 3 of 4 uur per dag (ochtenden, middagen of avonden)
 • Alleen partusassistentie en (medisch noodzakelijke) opstartzorg (tijdens avonden en nachten)

Natuurlijk kun je bij ons ook steeds één gezin buiten rooster verzorgen.

Wie zijn wij ?

De Kraamvogel staat voor de meest vertrouwde kraamzorg in de regio! Ongeveer 20.000 gezinnen per jaar kiezen voor ons, en daar zijn we trots op. Maar ondanks dat we een grote organisatie zijn, werken we in kleine lokale teams.

Wat betekent dit voor jou:

 • Aandacht voor jou
 • Betrokkenheid bij de organisatie, wij delen veel informatie en ervaringen op overleggen en nieuwsbrieven, en leren elkaar beter kennen op teamuitjes.
 • Ondersteuning met scholing, zodat jij je vak altijd goed kan uitoefenen
 • Ondersteuning van een teammanager

Wat bieden wij ?

Je krijgt een gedegen inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en je krijgt de mogelijkheid tot bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels de cao kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie over de functie en onze mogelijkheden?

Voor al je vragen over de functie en de verschillende mogelijkheden kun je contact opnemen met onze Recruiter Samantha Michon via 088-7788503. Of mail haar (vrijblijvend) jouw voorkeuren via sollicitatie@zorginnederland.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...

          Direct solliciteren

          Je kunt ook direct solliciteren door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar sollicitatie@zorginnederland.nl