NL

Texel

Kraamverzorgenden Texel

Als kraamverzorgende ben jij de professional die kersverse ouders een geweldige kraamtijd bezorgt en gezinnen een goede start geeft. Jij beseft dat ‘genieten van de kraamtijd’ voor elk gezin iets anders betekent en dat dit verder gaat dan reguliere kraamzorg. Wij zoeken gediplomeerde kraamverzorgenden voor ons team op het eiland Texel.

Dit zoeken wij in onze nieuwe collega

Je fungeert bij ‘onze’ gezinnen als visitekaartje van de Kraamvogel en beleeft plezier aan het bieden van de beste zorg. Wij zoeken kraamverzorgenden die een vast aantal uren willen werken en oproepkrachten.

 • Je bent gediplomeerd kraamverzorgende en woont op Texel
 • Je bent enthousiast en representatief.
 • Je bent flexibel ten aanzien van de werkuren.
 • Je hebt ervaring in de kraamzorg.

Dit bieden wij jou

 • Een gedegen inwerkperiode.
 • Je salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en op fulltime basis maximaal € 2.732,84 bruto per maand (FWG schaal 35).
 • Regelmatig overleg met je team
 • Bijscholing zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste (medische) ontwikkelingen.
 • Prima arbeidsvoorwaarden, geregeld met de CAO Kraamzorg. Zo krijg je onder meer een onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering, collectieve korting op diverse verzekeringen, pensioen, scholingsplan en telefoon.

Werken bij de Kraamvogel

Als je bij ons werkt, merk je hoe bevlogen en professioneel iedereen is. Alle medewerkers - voor en achter de schermen - weten waar ze het voor doen: die goede start voor gezinnen. Dat schept een band. Reken maar dat dat fijn werken is. En ondanks dat we een grote organisatie zijn, werken we met kleine lokale teams. 1 op de 5 ouders kiest voor ons en dat maakt ons de meest vertrouwde kraamzorg.

De Kraamvogel is onderdeel van Zorg in Nederland. Met 1.800 medewerkers en 30.000 kraamgezinnen per jaar is Zorg in Nederland marktleider in Nederland.

Wil je iets over deze vacature vragen?

Neem dan contact op met: Cathelijne Zevenbergen tel nr 06-57326947

Of solliciteer door je CV en je motivatie via onderstaande link in te sturen.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...