NL

Haarlem en omgeving

Partusassistenten/kraamverzorgenden partuspoule Haarlem

Wij zoeken enthousiaste, bekwame medewerkers voor ons partusteam van de Kraamvogel in Haarlem en omgeving!

Binnen dit team werk je in de partuspoule van Rondom Zwanger, onderdeel van het nieuwe Vrouw & Kind Centrum in het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Je biedt hierin de optimale (medische) begeleiding bij de bevalling thuis en in het ziekenhuis. Incidenteel zal je ook ingezet worden voor een noodzakelijke opstart thuis. Tevens kan je deze uitdagende functie ook combineren met werken in de kraamzorg bij de Kraamvogel.

Wie zoeken wij?

 • Je bent gediplomeerd kraamverzorgende, verpleegkundige of student verloskunde.
 • Je bent woonachtig in Haarlem of omgeving.
 • Je fungeert als visitekaartje van de partuspoule Rondom Zwanger en beleeft plezier aan het bieden van de beste zorg aan klanten van zowel de Kraamvogel als van collega kraamzorgorganisaties.
 • Je bent enthousiast, representatief en flexibel ten aanzien van wacht- en werkuren.

Werken op maat

Bij de Kraamvogel kun je werken op een manier die jou persoonlijk het beste past. Zo zijn er flexibele contractvormen bespreekbaar. Samen met je collega’s en de planning ben je verantwoordelijk voor het rooster. Voor de partuspoule sta je op wacht voor een dag-, avond- of nachtdienst.

Over de Kraamvogel

Gezinnen een goede start geven. Dat is waar wij het voor doen. Als je bij de Kraamvogel werkt, merk je hoe bevlogen en professioneel iedereen is. Meer dan 17.500 gezinnen per jaar kiezen voor ons, in heel Midden- en Noord-Nederland. 1 op de 5 ouders kiest voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. En dat maakt ons de meest vertrouwde kraamzorg. Zelf denken we dat dit komt doordat we net dat stapje extra zetten voor gezinnen. Omdat we dat willen, maar ook omdat we dat kunnen. De Kraamvogel heeft professionaliteit, kwaliteit én goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Wat bieden wij?

Diverse contractmogelijkheden. Je krijgt een gedegen inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en je krijgt de mogelijkheid tot bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels de CAO Kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie over de functie en onze mogelijkheden?

Voor al je vragen over de functie en de verschillende mogelijkheden bij de Kraamvogel kun je contact opnemen met Teammanager Corina den Teuling via 06 13 34 22 61 of corina.denteuling@dekraamvogel.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Direct solliciteren

Je kunt ook direct solliciteren door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar sollicitatie@zorginnederland.nl

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...