NL

Amsterdam

Kraamverzorgenden Geboortecentrum Amsterdam

Het Geboortecentrum Amsterdam (GCA) biedt aanstaande en jonge ouders een veilige, fijne en leuke plek in de stad. Je vindt het Geboortecentrum in De Genestetstraat, ook wel “Geboortestraat” genoemd. Niet verwonderlijk, want bijna alle panden hebben te maken met zwangerschap en baby’s. Dit zorgt voor nauw contact en goede samenwerking tussen verloskundige, kraamzorg en JGZ met daardoor de meest optimale zorg voor moeder en kind.

Kraamverzorgenden voor kraambureau Geboortecentrum

Voor het kraambureau van het Geboortecentrum Amsterdam zoeken wij Kraamverzorgenden. Er zijn diverse contractvormen mogelijk.

Dit zoeken wij in onze nieuwe collega

 • Je beschikt over een diploma als kraamverzorgende of vergelijkbaar.
 • Jij deelt al je professionele kennis en ervaring op een bevlogen manier met het jonge gezin. Zo geef je hen een excellente start, vlak na de geboorte.
 • Je luistert goed naar de klant, vertaalt hun behoeften naar de praktijk, maar bewaakt hierin wel heel natuurlijk je eigen grenzen.
 • Je laat anderen in hun waarde en je staat open voor andere culturen en opvattingen.
 • Je kunt je makkelijk aanpassen aan je omgeving. Je vindt het leuk om een positieve indruk achter te laten.
 • Je bent positief, vriendelijk, attent en communiceert makkelijk.

Wat bieden wij?

Er zijn verschillende contractvormen mogelijk. Je krijgt een gedegen inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en je krijgt de mogelijkheid tot bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels de cao kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Het kraambureau van het Geboortecentrum werkt met gediplomeerde kraamverzorgenden en biedt hulp bij de bevalling en het kraambed.

De verloskundigen van het Geboortecentrum en onze kraamverzorgenden werken heel nauw samen. Ze kunnen bij nacht en ontij blindelings op elkaar vertrouwen. Dit is mogelijk omdat zij elkaar goed kennen en al jaren nauw samenwerken.

De teammanager van het Geboortecentrum en de kraamverzorgenden zijn daarnaast ook een hecht team. De teammanager zorgt voor een prettige ontvangst in het GCA en er worden regelmatig leuke workshops georganiseerd.

Samen leveren wij op deze wijze de beste zorg voor onze kraamgezinnen!

Meer info of solliciteren ?

Wil je meer weten welke contractvormen wij bieden of wil je meer inhoudelijke informatie over de functie, neem dan contact op met Geraldine Nobel (teammanager van het Geboortecentrum) via telefoonnummer 06 51659322.

Wil je direct solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar geraldine.nobel@dekraamvogel.nl of vul onderstaand formulier in.

Geboortecentrum Amsterdam (GCA) is onderdeel van de Kraamvogel

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...