NL

Amsterdam

Kraamverzorgenden Amsterdam

Wij zoeken gediplomeerde kraamverzorgenden in Amsterdam. Wil jij zorgen voor een goede start voor moeder en baby? Kom dan ons team in Amsterdam versterken! Wij zoeken mensen die een vast aantal uren willen werken, maar we zoeken ook oproepkrachten.

Functie

Jij staat klaar om kersverse ouders een super kraamtijd te bezorgen. In die eerste acht dagen na de bevalling zorg je in de gezinnen voor moeder en baby. Je leert ze alles over de verzorging van hun baby en je ondersteunt de moeder bij de (borst)voeding. Jij staat voor ze klaar en zij kunnen met al hun vragen bij jou terecht. Ondertussen loopt het huishouden op rolletjes en leg je ook de rest van het gezin en het bezoek in de watten. Jij bent hun rots in de branding, zodat de kersverse ouders volop kunnen genieten van de eerste bijzondere dagen met hun baby. Kortom: jij zorgt voor een goede start voor moeder en baby!

Wie zoeken wij ?

 • Je bent gediplomeerd kraamverzorgende
 • Je bent woonachtig in Amsterdam
 • Je fungeert als visitekaartje van de Kraamvogel bij de gezinnen en beleeft plezier aan het bieden van de beste zorg
 • Je bent enthousiast, representatief en flexibel ten aanzien van de werkuren
 • Je hebt ervaring in de kraamzorg

Werken op maat

Bij de Kraamvogel kun je werken op een manier die bij jou persoonlijk het beste past. Wij bieden jou namelijk de volgende contractmogelijkheden binnen rooster:

 • Werken binnen schooltijden
 • 4 of 8 dagen achtereen werken
 • Duobaan (samen jouw werkweek regelen met een duo-collega)
 • 3 of 4 uur per dag (ochtenden, middagen of avonden)
 • Alleen partusassistentie en (medisch noodzakelijke) opstartzorg (tijdens avonden en nachten)

Natuurlijk kun je bij ons ook steeds één gezin buiten rooster verzorgen.

Bedrijfsinformatie

Gezinnen een goede start geven. Dat is waar wij het voor doen. Als je bij de Kraamvogel werkt, merk je hoe bevlogen en professioneel iedereen is. Meer dan 17.500 gezinnen per jaar kiezen voor ons, in heel Midden- en Noord-Nederland. 1 op de 5 ouders kiest voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. En dat maakt ons de meest vertrouwde kraamzorg. Zelf denken we dat dit komt doordat we net dat stapje extra zetten voor gezinnen. Omdat we dat willen, maar ook omdat we dat kunnen. De Kraamvogel heeft professionaliteit, kwaliteit én goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Wat bieden wij ?

Diverse contractmogelijkheden. Je krijgt een gedegen inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en je krijgt de mogelijkheid tot bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels de CAO Kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer info ?

Voor meer informatie over de functie en over de verschillende contractmogelijkheden kun je contact opnemen met Desirée Elzinga via 06-30409818.

Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@zorginnederland.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...