NL

Groningen

Kraamverzorgende Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij zorgen voor een goede start voor moeder en baby? Wij zoeken voor de stad Groningen gediplomeerde kraamverzorgenden. Kom jij ons team in Groningen versterken?

Bedrijfsinformatie

Gezinnen een goede start geven. Dat is waar wij het voor doen. Als je bij de Kraamvogel werkt, merk je hoe bevlogen en professioneel iedereen is. Meer dan 17.500 gezinnen per jaar kiezen voor ons, in heel Midden- en Noord-Nederland. 1 op de 5 ouders kiest voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. En dat maakt ons de meest vertrouwde kraamzorg. Zelf denken we dat dit komt doordat we net dat stapje extra zetten voor gezinnen. Omdat we dat willen, maar ook omdat we dat kunnen. De Kraamvogel heeft professionaliteit, kwaliteit én goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Functie: kraamverzorgende Groningen

Jij bent gek op je vak als kraamverzorgende en doet niets liever dan gezinnen een goede start geven na de geboorte van een nieuw gezinslid. In de kraamtijd, die bijzondere eerste acht dagen na de bevalling, zorg je voor moeder en baby. Je leert de ouders alles over de verzorging van hun baby en je ondersteunt de moeder bij de (borst)voeding. Je staat voor ze klaar en zij kunnen met al hun vragen bij jou terecht. Ondertussen loopt het huishouden op rolletjes en leg je ook de rest van het gezin en het bezoek in de watten. Je leert ze alles wat nodig is om na de kraamtijd zelfstandig en vol vertrouwen de zorg voor hun baby op te pakken.

Wat zoeken wij ?

 • Diploma verzorgende IG diff. kraamzorg
 • Diploma verkorte kraamzorgopleiding
 • Je hebt ervaring in de kraamzorg
 • Je bent woonachtig in Groningen (stad) of binnen een straal van 20 km
 • Je fungeert als visitekaartje van de Kraamvogel bij de gezinnen en beleeft plezier aan het bieden van de beste zorg
 • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs
 • Verder ben je enthousiast, representatief en ben je flexibel ten aanzien van de werkuren

Wat bieden wij?

Je krijgt een gedegen inwerkperiode. Er is regelmatig overleg en je krijgt de mogelijkheid tot bijscholing. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We hebben onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld middels de CAO Kraamzorg. Het salaris (FWG schaal 35) is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

kraamverzorgende
Ik word als kraamverzorgende altijd met open armen ontvangen. Ik vind het fantastisch om gezinnen te helpen met hun reis door de kraamtijd.“ MIRJAM KRAAMVERZORGENDE BIJ DE KRAAMVOGEL

Meer info en solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen voor Geraldien Leppers, telefoonnummer: 06-10839529.

Direct solliciteren kan via onderstaand formulier.

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...