NL

Woerden Harderwijk

HR adviseur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige nieuwe uitdaging als HR adviseur? Dan zoeken wij jou voor onze HRM afdeling bij Zorg in Nederland!

Bedrijfsinformatie

Zorg in Nederland is de moederorganisatie waaronder de labels van ZiN Kraamzorg en de Kraamvogel kraamzorg verlenen. Met ruim 1400 medewerkers biedt Zorg in Nederland kraamzorg in heel Nederland aan zo’n 22.000 gezinnen per jaar. Zorg in Nederland is gevestigd in Woerden en daar zijn alle ondersteunende diensten samengebracht. Je vindt er onder meer de afdeling financiën, ICT, Marketing & Communicatie en HRM

De functie

Wij zoeken een creatieve en sprankelende HR adviseur. Je adviseert en ondersteunt meerdere teammanagers en directeuren van onze dynamische organisatie. Je werkt hierin nauw samen met een andere HR adviseur. Je denkt mee in de strategische personeelsplanning van de gebieden waarvoor je werkt, geeft opleidingsadvies, ondersteunt het middenkader bij de uitvoering van het personeels- en opleidingsbeleid op de gebieden van in-, door- en uitstroom en voert HR gerelateerde projecten uit. Je houdt je bezig met doelgerichte ontwikkeling van medewerkers vanuit onze speerpunten werkplezier en gezondheid. Je werkt heel nauw samen met de verzuimadviseur in de business units en de recruiter op het hoofdkantoor. Door je korte afstand tot de praktijk van de business unit ben je een belangrijke samenwerkingspartner voor andere collega’s van de afdeling HRM (administratie, scholing en HR beleid). Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuw beleid dat centraal wordt geformuleerd.

Kortom: een veelzijdige en drukke baan! Heb jij daar ZiN in? Stuur ons dan jouw motivatie!

Wie zoeken wij ?

Wij zoeken een HR adviseur met mensenkennis, die inhoudelijke onderwerpen met tact, overredingskracht en flair weet te benaderen.

Het betreft een functie voor 28 uur per week. Werkdagen zijn in overleg vast te stellen, we verwachten hierin flexibiliteit op momenten dat dit nodig is. Je bent proactief, dienstverlenend, je houdt van aanpakken en niet geheel onbelangrijk: je kunt verbinden en hebt humor.

Je functioneert op minimaal HBO niveau en hebt een opleiding gedaan in de richting van HRM. Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht. Je bent werkzaam voor twee businessunits waarvan de één kantoor houdt in Woerden en de ander in Harderwijk. Het is prettig als je je tijd verdeelt tussen deze twee kantoren.

Wat bieden wij ?

 • Een leuke en afwisselende functie voor 28 uur
 • Standplaats Woerden en Harderwijk
 • Een contract voor een jaar
 • Salaris conform de CAO Kraamzorg FWG 55
 • Startdatum bij voorkeur zo spoedig mogelijk

Solliciteren ?

ZiN in een gesprek? Stuur jouw motivatiebrief met CV via onderstaand formulier en wellicht tot ziens!

Solliciteer op deze functie

       Geen bestand geselecteerd...
       kies bestand...
       verwijder bestand...
        Geen bestand geselecteerd...
        kies bestand...
        verwijder bestand...