Het Kraambureau-45

Aangemeld in de laatste week van maart 2022?

Heb jij je aangemeld voor kraamzorg van de Kraamvogel in de laatste week van maart 2022? Neem dan even contact op met onze Klantadviseurs via info@dekraamvogel.nl om te kijken of al jouw gegevens bij ons bekend zijn. Door de overgang naar een nieuw systeem kan het zijn dat wij bepaalde gegevens missen.

Online zwangerenvoorlichting MCL deel 1

Wanneer je een kindje krijgt, is het goed om je voor te bereiden op de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap. Daarom organiseren de verpleegkundigen van de afdeling verloskunde van het MCL iedere acht weken een voorlichtingsavond voor aanstaande ouders in het MCL.

Voorlichtingsavond via webinar

Ga je in het ziekenhuis bevallen of ben je benieuwd hoe bevallen in het MCL gaat? Meld je dan nu aan voor het webinar.

Het webinar is de vervanger van de zwangerenvoorlichting. In verband met de lengte van de zwangerenvoorlichtingsavond, bieden we de voorlichting in twee delen aan. Het eerste deel van het programma kun je de ene week volgen, het volgende deel van het programma een week later. (zie het uitgeschreven programma hieronder).

Tijdens het webinar vertellen we je hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Vragen kunnen via de Q&A-mogelijkheid gesteld worden aan de sprekers, na afloop van de presentatie worden deze behandeld.

Het webinar start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

Heb je je aangemeld? Op de maandag voorafgaand aan de voorlichting ontvang je per e-mail de inlogcodes voor het webinar.

Programma webinar

Dit onderstaand programma geldt alleen wanneer de informatieavonden plaatsvinden via een webinar.

Programma webinar deel 1

  • Zwangerschap en thuisbevalling door verloskundige
  • Bevallen in het ziekenhuis, door gynaecoloog
  • Bevallen in het ziekenhuis, door osbstetrie-verpleegkundige

Programma webinar deel 2

  • Lactatiekundigen
  • De kraamperiode, door kraamzorg
  • Gezond en veilig opgroeien, door jeugdgezondheidszorg

Na iedere presentatie worden de gestelde vragen live beantwoord.

Locatie

De zwangerenvoorlichting vindt momenteel online plaats. Op de maandag voorafgaand aan de voorlichting ontvang je per e-mail de inlogcodes voor het webinar.

Deel deze pagina