FAM BEEK_2015-10-06_007

Aangemeld in de laatste week van maart 2022?

Heb jij je aangemeld voor kraamzorg van de Kraamvogel in de laatste week van maart 2022? Neem dan even contact op met onze Klantadviseurs via info@dekraamvogel.nl om te kijken of al jouw gegevens bij ons bekend zijn. Door de overgang naar een nieuw systeem kan het zijn dat wij bepaalde gegevens missen.

Jouw wensen staan centraal

Jouw wensen staan centraal tijdens jouw kraamtijd. Dit betekent dat de kraamverzorgende haar werkzaamheden en aanpak afstemt op jouw situatie en wensen.

Jouw ervaring is uniek. Elke baby en elk gezin is uniek.

Dáár zijn de kraamverzorgenden van de Kraamvogel goed in: zich aanpassen aan jouw gezin, aan wat jullie nodig hebben en prettig vinden. Daarom heb je ruim van tevoren een intakegesprek met een van onze collega’s.

Daarin kun je aangeven wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld waar de kraamverzorgende rekening mee moet houden tijdens je bevalling, met betrekking tot oudere broertjes of zusjes of jullie huishouden. We willen het allemaal graag van je horen. Omdat we jouw gezin dan de kraamzorg kunnen geven die bij je past en je kunnen helpen met een goede start.

De dankbaarheid van de kraamgezinnen dat is zo mooi. Daar doe ik het voor!
Quirina
Quirina
Kraamverzorgende bij de Kraamvogel