FAM JORNA_2015-10-07_008

Aangemeld in de laatste week van maart 2022?

Heb jij je aangemeld voor kraamzorg van de Kraamvogel in de laatste week van maart 2022? Neem dan even contact op met onze Klantadviseurs via info@dekraamvogel.nl om te kijken of al jouw gegevens bij ons bekend zijn. Door de overgang naar een nieuw systeem kan het zijn dat wij bepaalde gegevens missen.

Goede begeleiding bij borstvoeding

Jij en je baby krijgen bij borstvoeding begeleiding op het allerhoogste niveau. Alle kraamverzorgenden van de Kraamvogel zijn daar namelijk in getraind. Loopt het voeden toch moeizaam, dan staat een van onze lactatiekundigen voor je klaar.

Het is heel persoonlijk of je je baby straks borstvoeding of flesvoeding geeft. Zoals onze lactatiekundige Susan zegt: “Elke moeder, elke baby en elke situatie is uniek.”

Je krijgt hoe dan ook begeleiding op hoog niveau. Want je kraamverzorgende vindt het niet alleen fijn om jou te begeleiden bij de voeding, ze is daar ook goed in getraind.

Aandacht voor partner en het gezin

Altijd bij jou in de buurt

Beoordeeld met een 9.5

Borstvoeding geven is meer dan alleen voeding geven. Elke druppel is er één. Maar het is ook het contact, het gevoel met je kind, troost, huidcontact.
Het Kraambureau-9
Susan
Lactatiekundige