NL

Kraamzorg Zwolle

De Kraamvogel levert kraamzorg in en rond Zwolle. Met een professioneel en bevlogen team doen wij ons uiterste best om ouders een zorgeloze kraamtijd te bezorgen! In de regio Zwolle zijn we koploper in persoonlijk en vertrouwd contact. We werken met alle verloskundigenpraktijken in Zwolle samen en ook met ziekenhuis Isala.

Wat ons uniek maakt in Zwolle

Elke klant is uniek, jij dus ook! Wij leveren zorg op maat en zorgen er in ieder geval voor dat jij na de kraamtijd vol vertrouwen zelf voor jouw kindje kan zorgen. De kernwaarden van de Kraamvogel Zwolle zijn:

  • Maatwerk
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Betrouwbaar, deskundig en met veel ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • Nauwe samenwerking met jouw verloskundige hier in Zwolle
kraamzorg Zwolle en omgeving
Onze kraamverzorgenden in Zwolle zorgen ervoor dat je heerlijk kan genieten van je kindje en de kraamtijd

Bevallingsassistentie Isala Ziekenhuis

Vanaf 1 oktober 2019 assisteren wij jou tijdens de bevalling in het Isala Ziekenhuis in Zwolle samen met de verloskundigen op de afdeling. Onze deskundige kraamverzorgsters zullen na de bevalling bij jou thuis de opstart gaan verlenen.

Onze samenwerkingspartners

De Kraamvogel Zwolle stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met samenwerkingspartners in de geboortezorg. Wij zijn trots dat we intensief mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de stad. Samen met onderstaande zorgverleners in de geboortezorg begeleiden je we bij jouw zwangerschap en bevalling en geven we je een onvergetelijke kraamtijd.

Verloskundigenpraktijk De Bakerraad Zwolle

Verloskundigenpraktijk Het Verloskundig Huys Zwolle

Verloskundigenpraktijk De Kiem Zwolle

Verloskundigenpraktijk De Ooievaar Zwolle

Ziekenhuis Isala

Waar leveren wij kraamzorg?

De Kraamvogel levert zorg in heel midden en noord-Nederland. In Zwolle bieden we kraamzorg in alle wijken van Zwolle. Van Stadshagen tot Berkum en van Assendorp tot Holtenbroek en natuurlijk ook in Zwolle-zuid, Wijthmen en de binnenstad. We werken niet alleen in Zwolle zelf maar ook in Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hattem, Hasselt, Heerde, Heino, Kampen, Liederholthuis, Oldebroek, Ommen, Raalte, Wapenveld, Wezep, Wijhe,en Zwartsluis.

kraamverzorgende van team kraamzorg Zwolle