NL

Kraamzorg Zonnekind

Welkom bij Team Zonnekind. Een goede start voor je gezin. Daar helpen wij je mee. We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen.

Team Zonnekind

De Kraamvogel Zonnekind, voorheen ZiNkraamzorg, heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die in de regio wonen en werken. Vanaf 1 januari 2018 hoort Zonnekind bij kraamzorgorganisatie de Kraamvogel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Ook na 1 januari blijft dit team zo werken en zorgen voor een goede start voor al die gezinnen in de regio, alleen de naam verandert. Zij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingassisitentie en kraamzorg.

Wat ons uniek maakt

  • 24 uur per dag opstart van zorg
  • Gespecialiseerde zorg na een complexe bevalling (keizersnede) waardoor je eerder naar huis kunt vanuit het ziekenhuis
  • De kraamverzorgende ondersteunt je tijdens de bevalling in het Slingeland ziekenhuis als de verloskundige de bevalling begeleid
  • Lactatiekundige voor info en advies
baby wieg
Kraamzorg in je eigen omgeving, met een nauwe samenwerking met jouw verloskundige en zorgprofessionals en een super enthousiast en gemotiveerd team van kraamverzorgende: dat is mijn passie en daar doen we het voor.“ Thea Loeters, Teammanager Zonnekind

Onze partners in de buurt

Team Zonnekind werkt nauw samen met deze verloskundigenpraktijken:

Ulft - Verloskundigenpraktijk Ulft
Borculo -Verloskundigenpraktijk Materna
Doetinchem -Verloskundigenpraktijk NONA
Winterswijk -Verloskundigenpraktijk Wel en Wee
Montferland -Verloskundigenpraktijk 's Heerenberg
Lichtenvoorde – Verloskundigenpraktijk La Vie
Zevenaar - Verloskundigenpraktijk Zevenaar-Rijnwaarden

Borstvoeding - Lactatiekundige

In de regio van Team Zonnekind bieden enkele verloskunigepraktijken borstvoedingsondersteuning, zoals cursussen en lactatiekundig advies. Dit doen zij via MaMa Lactatiekundigenpraktijk Op onze website is alle informatie te vinden over wat er komt kijk bij het geven van borstvoeding.

Ontbijt

Waar kun je ons vinden bij jou in de buurt?

Team Zonnekind is werkzaam in de regio Arnhem, Zutphen en Doetinchem. Benieuwd of wij bij jou kraamzorg leveren? Kijk of jouw gemeente/plaats erbij staat:

Arnhem, Velp, Rozendaal, Zevenaar, Babberich, Pannerden, Aerdt,Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk, Duiven, Groessen, Loo, Westervoort, Didam, Dieren, Ellecom, Eerbeek, Leuvenheim, Doesburg, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Rheden, De Steeg, Drempt, Hoog Keppel, Laag Keppel, Hummelo, Doetinchem, Gaanderen, Zelhem, Halle, Wehl, Kilder, Loerbeek, Beek (gem. Montferland), Zeddam, Stokkum, s-Heerenberg, Lengel, Azewijn, Vethuizen, Braamt, Wijnbergen, Varsseveld, Westerdorp, Heelweg, Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft, Etten, Varsselder, Netterden, Megchelen, Gendringen, Voorst, Breedenbroek, Dinxperlo, De Heurne, Aalten, Heurne, Bredevoort, Lichtenvoorde, Vragende, Harreveld, Zieuwent, Lievelde, Groenlo, Zutphen, Steenderen, Baak, Bronkhorst, Toldijk, Warnsveld, Vierakker, Vorden, Hengelo, Keijenborg, Marienvelde.

Voor Duitsland: Emmerich, Elten, Donsbrugge, Huthum, Kleve. Andere steden in Duitsland in overleg.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.