NL

Kraamzorg Zoetermeer e.o.

Wanneer je kiest voor de Kraamvogel team Luna, dan kies je voor kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby. Bij ZiNkraamzorg Luna werkt een hecht team van kraamverzorgenden. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Hulp bij borstvoeding

Alle kraamverzorgenden bij de Kraamvogel borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby.

De Kraamvogel Team Luna heeft eigen lactatiekundigen in dienst. Zij kunnen ondersteuning bieden bij vragen. Als je gekozen hebt om na de bevalling borstvoeding te gaan geven, willen wij je daar graag goede ondersteuning in bieden, zowel in de periode dat je nog zwanger bent als in de periode tijdens en na de kraamtijd.

Werkgebied

De Kraamvogel Team Luna is werkzaam in de gemeenten Zoetermeer, Benthuizen, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Leidschenveen (Den Haag).

Woon je buiten de hierbovengenoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, danbrengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor bevallingsassistentie en kraamzorg.“ Team Luna