NL

Kraamzorg Waterland

In Waterland kiezen honderden gezinnen voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. Met een hecht en geschoold team doen wij ons uiterste best om al die nieuwe ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In Waterland zijn wij koploper in persoonlijk en vertrouwd contact.

Wat ons uniek maakt in Waterland

Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' De kernwaarden van de Kraamvogel zijn:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuisbevalling
  • Betrouwbaar, deskundig en met veel ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • Nauwe samenwerking met jouw verloskundige hier in Waterland

Onze partners

De Kraamvogel stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners uit de omgeving. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Verloskundigen Waterland Oost

Verloskundig centrum Waterland

Verloskundigenpraktijk Purmerend

Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend

GGD Zaanstreek Waterland

Waterland ziekenhuis

Het is veel wat er in de kraamweek op je af komt, maar ik beloof je dat we je helpen met een goede start voor je gezin. We hebben ons werk goed gedaan als je na de kraamweek kunt zeggen: Fijn dat je er was, goed dat je gaat. Je hebt ons op de rit gezet, we kunnen het.“ Op pad met kraamverzorgende Mirjam