NL

Kraamzorg Steenwijk

Jullie verwachten een kindje. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Steenwijk. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. Daarbij werken we samen met de verloskundigenpraktijk in Steenwijk en het Tjongerschans in Heerenveen.

Kraamzorg in en rondom Steenwijk

Een goede start voor je gezin. Daar helpen wij je mee. In en rondom Steenwijk. We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen. Daarbij beseffen we dat iedereen uniek is en is ons doel: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' Binnen die zorg streven we naar:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuis- en poliklinische bevalling.
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding

De Kraamvogel in Steenwijk

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Overijssel bieden we kraamzorg door de hele provincie. In de omgeving Steenwijk bijvoorbeeld in Steenwijk, Steenwijkerwold, Giethoorn, Tuk, Darp, Uffelte, Kallenkote, Onna en meer plaatsen in Overijssel. Wil je weten of we actief zijn bij jou in de buurt? Doe de postcode-check.

Onze partners voor goede geboortezorg

De Kraamvogel Steenwijk werkt in teamverband veel samen met andere instellingen in de geboortezorg. We kennen elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dankzij deze hechte samenwerking, kunnen we zorgen voor de beste start voor jou en je kindje.

Verloskundigenpraktijk Steenwijk

Ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen

Ik ben er trots op dat ik ouders mag begeleiden bij de eerste week met hun kersverse baby en hen een mooie en goede start mag geven.“ Kraamverzorgende Geke