NL

Kraamzorg Staphorst en Rouveen

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Staphorst en Rouveen. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijk in Staphorst en de Isala klinieken in Zwolle.

Kraamzorg in de omgeving van Staphorst en Rouveen

Een goede start voor je gezin. Daar helpen wij je mee in en rondom Staphorst en Rouveen. We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen. Daarbij beseffen we dat iedereen uniek is en is ons doel: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' Binnen die zorg streven we naar:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuisbevalling
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
kraamzorg rouveen en staphorst

De Kraamvogel in Staphorst

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Overijssel bieden we kraamzorg door de hele provincie. In de omgeving Staphorst/Rouveen bijvoorbeeld in Staphorst, Rouveen, Punthorst, Halfweg, Lichtmis, IJhorst en meer plaatsen in Overijssel. Wil je weten of we actief zijn bij jou in de buurt? Doe de postcode-check.

Onze partners voor goede geboortezorg

De Kraamvogel Staphorst werkt in teamverband veel samen met andere instellingen in de geboortezorg. We kennen elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dankzij deze hechte samenwerking, kunnen we zorgen voor de beste start voor jou en je kindje.

Verloskundigenpraktijk Staphorst/Rouveen

Ziekenhuis Isala klinieken Zwolle

Ik ben trots om kraamverzorgende te zijn: puur, nieuw leven en kersverse papa's en mama's liefdevol verzorgen. Kortom, onvergetelijk mooi!“ Kraamverzorgende Mariët