NL

Kraamzorg Sliedrecht e.o.

Je bent zwanger en dat is een heel bijzondere gebeurtenis. Van harte gefeliciteerd! Een periode waarin veel geregeld moet worden. Eén van die dingen is het regelen van kraamzorg, want de bevalling en kraamtijd zorgen voor een ingrijpende periode in je gezin. De Kraamvogel team Lek & Merwede wil je hier graag bij helpen. Via deze website kunt u alle informatie vinden over de voorbereiding op de bevalling en de kraamperiode daarna. De Kraamvogel team Lek & Merwede wenst je een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.

Een onvergetelijke kraamweek

Wanneer je ervoor kiest je kraamtijd door de Kraamvogel team Lek & Merwede te laten verzorgen, dan kies je voor kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby. Bij de Kraamvogel team Lek & Merwede werkt een hecht team van kraamverzorgenden. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen.

Het intakegesprek hebben wij als fijn en vriendelijk ervaren. We zijn op ons gemak gesteld en alle vragen zijn beantwoord.“ MARGIJSKE

Jouw wensen centraal

In de 7e maand van jouw zwangerschap zullen wij in een intakegesprek alles met je bespreken en je vragen beantwoorden. Je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken en wij vertellen wat de kraamverzorgende voor je kan betekenen. Wanneer de bevalling of de kraamperiode start zal de kraamverzorgende er zijn en overleg je samen hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden zodat het de periode zal worden die je voor ogen hebt. Al onze kraamverzorgendenbij zijn borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van jouw baby.

Waar leveren wij kraamzorg?

De Kraamvogel team Lek en Merwede is werkzaam in de gemeenten Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Boven Hardinxveld, Hoogblokland, Giessenburg, Bleskensgraaf, Papendrecht, Molenaarsgraaf, Alblasserdam, Oud Alblas, Alblasserwaard, Gorinchem, Arkel, Schelluinen, Noordeloos, Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.