NL

Kraamzorg Schagen

In de regio Schagen kiezen honderden gezinnen voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. Met een hecht en geschoold team doen wij ons uiterste best om al die nieuwe ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In Schagen e.o. zijn wij koploper in persoonlijk en vertrouwd contact.

Wat ons uniek maakt in Schagen e.o.

Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' De kernwaarden van de Kraamvogel zijn:

  • Bereikbaar via deskundige helpdesk.
  • TOP team: Team kraamverzorgenden die zowel in de avond als in de nacht voor je klaar staan om je te ondersteunen tijdens de thuisbevalling of je te helpen opstarten bij thuiskomst uit het ziekenhuis.
  • Goede ondersteuning bij het geven van borstvoeding.
  • Nauwe samenwerking met verloskundigen in Schagen en omgeving.
  • Gedreven, goed en regelmatig geschoolde kraamverzorgenden.
de Kraamvogel team Schagen
de Kraamvogel team Schagen
kraamzorg in schagen van de Kraamvogel
de Kraamvogel team Schagen
de Kraamvogel team Schagen
de Kraamvogel team Schagen

Onze partners

De Kraamvogel Schagen stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij er op natuurlijke wijze een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd verzorgen.

kraamzorg van de Kraamvogel in Schagen