NL

Kraamzorg Rhenen - Maarn e.o.

De Kraamvogel team Debuut heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die in de regio wonen en werken. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Zij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingassisitentie en kraamzorg.

Waarom kraamzorg van de Kraamvogel?

Hulp bij borstvoeding

Al onze kraamverzorgenden zijn borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van jouw baby. Ook hebben wij lactatiekundigen in dienst die bereikbaar zijn voor vragen of een persoonlijk consult vóór, tijdens en na je kraamtijd. Ook hebben zij lactatiekundig spreekuren waar je kunt binnenlopen. In het activiteitenoverzicht kun je zien wanneer en waar deze plaatsvinden.

Waar leveren wij kraamzorg

De Kraamvogel team Debuut is werkzaam in de gemeenten Bunnik, Cothen, Driebergen Rijsenburg, Langbroek, Maarn, Odijk, Utrecht, Werkhoven, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Woon je buiten deze gebieden? Neem contact op met onze Klantadviseurs. Wij helpen je graag verder.