NL

Kraamzorg Ommen

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Ommen. Met ons deskundige team van kraamverzorgenden willen wij jou en je baby een zorgeloze kraamtijd geven.

De beste start voor jou en je gezin, dat is ons doel bij de Kraamvogel. Zodat je na de kraamtijd 100% voorbereid bent om de zorg voor je baby vol vertrouwen op te pakken.

In Ommen en omgeving doen we dat met een vast team van kraamverzorgenden, woonachtig rondom Ommen. Ook werken we nauw samen met de verloskundigenpraktijk in Ommen en de Isala klinieken in Zwolle en Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg.

En wat onze kraamzorg in Ommen uniek maakt?

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuisbevalling
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Een deskundige lactatiekundige voor extra ondersteuning tijdens de borstvoeding
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Multicultureel
kraamzorg in Ommen

Onze partners in Ommen en omgeving

De Kraamvogel Ommen stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners in Ommen en omgeving. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners van Ommen. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg, zoals verloskundigen en ziekenhuizen, willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ziekenhuis Hardenberg

Ziekenhuis Zwolle

Verloskundige Ommen

Verloskundige Dalfsen

Verloskundige Dedemsvaart

Verloskundige Hardenberg

Verloskundige Raalte

Mama café Dalfsen

trotse ouders uit Ommen
Trotse ouders uit Ommen

De Kraamvogel in Ommen

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Overijssel bieden we kraamzorg door de hele provincie. In de omgeving Ommen bijvoorbeeld in: Stegeren, Ommen, Dalfsen, Lemelerveld, Lemele, Raalte, Witharen, Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Slagharen, Hardenberg en Coevorden. Wil je weten of we kraamzorg leveren bij jou in de buurt? Doe hier de postcode-check.

Kraamverzorgende Annemarie de Kraamvogel Ommen
Ik word er erg blij van als ik samen met de kersverse ouders een goede start kan maken en ze tevreden en vol vertrouwen achter laat.“ Annemarie, Kraamverzorgster bij de Kraamvogel Ommen