NL

Kraamzorg Nijmegen

De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Nijmegen. Met een hecht en geschoold team doen wij ons uiterste best om al die aanstaande ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In de regio Nijmegen kun je op ons rekenen voor die 'meest vertrouwde kraamzorg'.

Wat ons uniek maakt in Nijmegen

Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' De kernwaarden van de Kraamvogel Nijmegen zijn:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuis- en poliklinische bevalling in het Geboortehuis NEO te Nijmegen
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • Multicultureel
  • Aandacht voor het hele gezin
kraamverzorgende met baby

Onze partners in Nijmegen en omgeving

De Kraamvogel Nijmegen stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de stad. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Praktijk voor verloskundigen Lingewaard, Bemmel

Ode verloskundigen, Lent en Elst

Verloskundigenpraktijk St Anna, Nijmegen

Verloskundigenpraktijk Wijchen

Verloskundigenpraktijk Ochten

't Geboortehuis, Renkum

Verloskundigenpraktijk Cyclus, Nijmegen

Verloskundigenpraktijk Donna, Nijmegen

Verloskundigenpraktijk Zetten

Verloskundigenpraktijk Goed Begin, Renkum

Verloskundigenpraktijk Odebaar Renkum

Verloskundigencentrum Lindenholt

Verloskundigenpraktijk yuux Wijchen

Verloskundigenpraktijk Beuningen

Waalsprong Verloskundigen, Lent/Nijmegen

Verloskundigenpraktijk Partus, Lent, Nijmegen, Elst, Bemmel

De Kraamvogel Nijmegen stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met samenwerkingspartners in de geboortezorg. Wij zijn trots dat we intensief mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de stad. Samen met bovenstaande samenwerkingspartners begeleiden we je bij je zwangerschap en bevalling en geven we je een onvergetelijke kraamtijd.“ Mirjam, regiomanager de Kraamvogel Nijmegen e.o.
trotse ouders uit nijmegen
Trotse ouders uit Nijmegen e.o. vertellen over hun kraamtijd

Waar zitten wij?

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel midden- en noord-Nederland. In Nijmegen bieden we kraamzorg aan in de gehele stad. Ook komen we met alle liefde in deze omliggende plaatsen:

Bemmel, Homoet, Slijk-Ewijk, Oosterhout (gem overbetuwe) Oosterhout (gem Nijmegen) Ressen (lingewaard en Ressen Nijmegen) Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Malden, Gemeente Berg en Dal, gemeente Beuningen, gemeente Gennep, Wijchen, Niftrik, Overasselt, Nederasselt, Balgoij, Leur (gld) Hernen, Bergharen, Dreumel, Heerewaarden, Alphen, Maasbommel, Altforst, Appeltern, Horssen, Batenburg, Beuningen, Ewijk, Winssen, Druten, Deest, Afferden, Puiflijk, Boven en Beneden Leeuwen, Wamel, Elst, Lent, Driel, Heteren, Randwijk, Dodewaard, Zetten, Hemmen, Andelst, Herveld en Valburg.