NL

Kraamzorg Meppel

Jullie verwachten een kindje. Gefeliciteerd! Wij leveren kraamzorg in en rondom Meppel en de Wolden. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met het Verloskundige Centrum Meppel en de Wolden en de Isala Klinieken in Zwolle.

Kraamzorg in Meppel en de Wolden

Een goede start voor je gezin. Daar helpen wij je mee in en rondom Meppel en de Wolden. We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen. Daarbij beseffen we dat iedereen uniek is en is ons doel: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' Binnen die zorg streven we naar:

  • Nauwe samenwerking met jouw verloskundige hier in Meppel en omgeving
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij de thuisbevalling of poliklinische bevalling in Isala
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
De Kraamvogel Meppel Kraamzorg

De Kraamvogel in Meppel

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie. In de omgeving van Meppel bijvoorbeeld in Meppel, Nijeveen, Ruinen, Koekange, Ruinerwold, Havelte, De Wijk, Rogat, Broekhuizen en meer plaatsen in Drenthe. Wil je weten of we actief zijn bij jou in de buurt? Doe de postcode-check.

Onze partners voor goede geboortezorg

De Kraamvogel Meppel en de Wolden werkt in teamverband veel samen met andere instellingen in de geboortezorg. We kennen elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Dankzij deze hechte samenwerking, kunnen we zorgen voor de beste start voor jou en je kindje.

Verloskundige Centrum Meppel en de Wolden

Ziekenhuis Isala Zwolle

Rondom geboortezorg Meppel

Geboorteteams; kraamverzorgende bij de bevalling

De Kraamvogel in Meppel en de Wolden werkt met geboorteteams. Dat zijn teams bestaande uit kraamverzorgenden die meer bevallingsdiensten doen en daardoor extra ervaren zijn. Doordat zij extra geschoold zijn weten de kraamverzorgenden precies wat ze moeten doen. Voor, tijdens en na je bevalling. Wel zo een veilige gedachte!

Kraamzorg ervaringen door het land
Ik ben er trots op dat we onze kraamgezinnen de beste start mogen geven. En dat ik jullie mag verzorgen in de meest bijzondere en waardevolle eerste week met jullie kindje.“ Kraamverzorgende Anja