NL

Kraamzorg Maarssen

Onze kraamverzorgenden staan klaar voor jou en je gezin.....

De Kraamvogel Team Maarssen heeft een groot professioneel team welke in de gehele regio woont en werkt. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Wij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor kraamzorg en bevallingassisitentie.

Jouw wensen en behoeften staan centraal

In de 7e maand van jouw zwangerschap zullen wij in een intakegesprek alles met je bespreken en je vragen beantwoorden. Je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken en wij vertellen wat de kraamverzorgende voor je kan betekenen. Wanneer de bevalling of de kraamperiode start zal de kraamverzorgende er zijn en overleg je samen hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden zodat het de periode zal worden die je voor ogen hebt. Zoals alle kraamverzorgenden bij de Kraamvogel zijn onze kraamverzorgenden borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby.

Mijn collega's en ik vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.“ Team Maarssen

Geboortecentra

Wij zijn actief in het St Antonius Geboortezorg, locaties Leidsche Rijn en Nieuwegein, een vast team van onze kraamverzorgenden is hier werkzaam in een rooster tezamen met 2 andere kraamzorgorganisaties. Kijk voor meer informatie op www.antoniusziekenhuis.nl.

Dankzij Maaike hebben we een top kraamtijd gehad! Ze heeft ons veel tips gegeven en we voelden ons helemaal op ons gemak met haar in huis.“ LISA & TOM, OUDERS VAN SAM

Borstvoeding - Lactatiekundige

Zoals alle kraamverzorgenden bij de Kraamvogel zijn onze kraamverzorgenden borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby. Ook heeft de Kraamvogel meerdere lactatiekundigen in dienst die bereikbaar zijn voor vragen of een persoonlijk consult vóór, tijdens en na je kraamtijd. Onze lactatiekundige geeft borstvoedingsbijeenkomsten, in het activiteitenoverzicht kun je zien wanneer en waar deze plaatsvinden.

Waarom de Kraamvogel?

  • Gespecialiseerde zorg na een complexe bevalling (keizersnede) waardoor je eerder naar huis kunt vanuit het ziekenhuis
  • De kraamverzorgende ondersteunt je tijdens de bevalling in het St. Antonius ziekenhuis als de verloskundige de bevalling begeleid
  • Lactatiekundige voor info en advies

Werkgebied

In de regio Maarssen zorgen wij voor een goede start voor al die gezinnen in de gemeenten Maarssen, Vinkeveen, Mijdrecht, Waverveen, Wilnis, Harmelen, Loenen, Tienhoven, Westbroek, Loosdrecht, Maartensdijk, Groenekan, Harmelen, Kockengen, Breukelen, Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht.