NL

Kraamzorg Lelystad

De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Lelystad. Met een hecht en professioneel team doen wij ons uiterste best om voor alle kersverse ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In de regio Lelystad zijn wij al jaren koploper in persoonlijk en vertrouwd contact.

Wat maakt de Kraamvogel uniek in Lelystad?

Elke klant is voor ons uniek, jullie dus ook! Wij leveren zorg op maat en zorgen er in ieder geval voor dat jullie na de de kraamtijd vol zelfvertrouwen voor jullie kindje kunnen zorgen.

Wat je moet weten over de Kraamvogel Lelystad:

  • Je krijgt professionele kraamzorg door onze deskundige en betrokken kraamverzorgenden
  • Onze kraamverzorgenden hebben aandacht voor het hele gezin
  • Ons team in Lelystad en omgeving werkt al jarenlang intensief samen met alle verloskundigen in Lelystad
  • Al honderden zwangeren in Lelystad gingen je voor en kozen voor onze kraamzorg. Ook verloskundigen die zwanger zijn kiezen voor de Kraamvogel!
Het is zo bijzonder om elke keer weer een bijdrage te mogen leveren aan een gezonde en fijne start in een kraamgezin. Zowel het assisteren bij de bevalling als het verzorgen van de kraamdagen daarna doe ik al jaren met veel plezier!“ Addien, Kraamverzorgende bij de Kraamvogel Lelystad
kraamverzorgende Lelystad

Onze partners in Lelystad en omgeving

De Kraamvogel Lelystad stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners in Lelystad en omgeving. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Vida Verloskunde

Verloskundigenpraktijk De Lelie

Verloskundigenpraktijk 't kleine wonder

kraamzorg Lelystad
Trotse ouders uit Lelystad

Waar zitten wij?

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel midden- en noord-Nederland. In Lelystad leveren wij kraamzorg in alle wijken van de stad.

kraamtijd
We hebben nu twee keer kraamzorg van de Kraamvogel gehad, beide keren twee hele lieve en betrokken dames over de vloer gehad. Zij waren een enorme steun deze dagen, er was ruimte voor vragen en we hebben een hoop geleerd. En het was ook nog heel gezellig! Heel waardevol!“ Janneke en Joost, trotse ouders van Tess en Mirthe