NL

Kraamzorg Krokus

Wanneer je kiest voor kraamzorg van een van onze kraamverzorgenden uit team Krokus, dan kies je voor kraamzorg met een vertrouwd gevoel. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en zorgen dat je kraamtijd onvergetelijk zal zijn. Zij houden rekening met de wensen van jou en je gezin en fungeren tijdens de kraamweek als eerste hulp bij het verzorgen van je pasgeboren baby.

Team Krokus

Bij Krokus werkt een hecht team van kraamverzorgenden. Naast het vaste team van kraamverzorgenden met een regulier contract hebben wij ook een vaste groep met kraamverzorgenden die op freelance basis werkzaam zijn. Hierdoor kunnen wij zeer flexibel opereren en optimaal aan een voorkeur voor een specifieke kraamverzorgende voldoen.

Wat ons uniek maakt

Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' Onze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaar, deskundig en met veel ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • Nauwe samenwerking met jouw verloskundige

Werkgebied

Team Krokus is werkzaam in de gemeente Amsterdam.

Voorheen ZiNkraamzorg

Team Krokus was tot 1 november 2020 een team van onze zusterorganisatie ZiNkraamzorg. Voor een betere verdeling van het werkgebied is er voor gekozen Team Krokus onder te brengen bij de Kraamvogel. Als je je inschrijft voor kraamzorg van Team Krokus, kun je rekenen op dezelfde professionele zorg. Het team blijft bestaan uit de huidige enthousiaste en betrokken kraamverzorgenden.