NL

Kraamzorg Kampen-IJsselmuiden

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Kampen. Met ons deskundige team van kraamverzorgenden willen wij jou en je baby een zorgeloze kraamtijd geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijken in Kampen en IJsselmuiden, en de Isala Klinieken in Zwolle.

kraamverzorgster

Team de Kraamvogel Kampen

Ons vertrouwde team kraamverzorgenden in Kampen heeft een nauwe samenwerking met de verloskundigen en de andere partijen in de geboortezorg uit de buurt. Zij kennen elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. De kraamverzorgenden wonen zelf ook in Kampen of omgeving en kennen de gewoonten en tradities uit de omgeving. Daarom kunnen zij zorg op maat bieden voor jou en je gezin. Door deze intensieve samenwerking wordt de kwaliteit van zorg voor moeder en kind nog verder verhoogd en geven wij jou en je kindje een goede start.

Onze partners in Kampen en omgeving

Verloskundigenpraktijk Kampen

Ziekenhuis Isala Zwolle

Centrum voor Jeugd en Gezin Kampen

Team IJsselmuiden

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Overijssel bieden we kraamzorg door de hele provincie. In de omgeving Kampen o.a. in Genemuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, IJsselmuiden, Wilsum, Zalk en Zwolle.

Onze partners in IJsselmuiden en omgeving

Verloskundigenpraktijk Sifra IJsselmuiden

Ziekenhuis Isala Zwolle

Centrum voor Jeugd en Gezin IJsselmuiden

Mijn hobby is mijn werk! Ik ben trots dat we elk kraamgezin de beste start mogen geven. En dat ik mee mag zorgen en genieten in de meest bijzondere en waardevolle eerste week met jullie kindje.“ kraamverzorgster Femke

Trotse ouders uit de buurt

Ieder jaar kiezen vele gezinnen uit Kampen en omgeving voor kraamzorg van de Kraamvogel. Hier lees je hun mooiste ervaringen.

Ervaring Kampen
Trotse ouders uit Kampen