NL

Kraamzorg Houten - Culemborg e.o.

De Kraamvogel team Ouverture heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die in de regio wonen en werken. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Zij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingassisitentie en kraamzorg.

Specialiteiten

  • Gespecialiseerde zorg na een complexe bevalling (keizersnede) waardoor je eerder naar huis kunt vanuit het ziekenhuis
  • Vast team van kraamverzorgenden die werkzaam is in het Geboortehuis in Utrecht
  • De kraamverzorgende ondersteunt je tijdens de bevalling in het St. Antonius Geboortezorg en in het Rivierenland ziekenhuis als de verloskundige de bevalling begeleid
  • Lactatiekundige voor info en advies
Ik blijf het bijzonder vinden om tijdens een bevalling in bijvoorbeeld het Geboortehuis, mensen te ondersteunen bij de geboorte van hun kind. Zo'n groot en intiem moment“ MARIE-JEANNE, KRAAMVERZORGENDE

Hulp bij borstvoeding

Al onze kraamverzorgenden bij ZiNkraamzorg zijn borstvoedinggecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby. Ook heeft de Kraamvogel meerdere lactatiekundige in dienst die bereikbaar zijn voor vragen of een persoonlijk consult vóór, tijdens en na je kraamtijd. Ook bieden zij lactatiekundig spreekuren waar je kunt binnenlopen. In het activiteitenoverzicht kun je zien wanneer en waar deze plaatsvinden.

Waar leveren wij kraamzorg?

De Kraamvogel Ouverture Houten is werkzaam in de gemeenten: Schoonhoven, IJsselstein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Montfoort, Nieuwegein, Houten, t'Goy, Schalkwijk, Tull en ’t Waal, Culemborg, Zoelmond, Beusichem, Asch, Buren, Erichem, Ravenswaaij, Everdingen, Zijderveld, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Vianen, Leerdam, Middelkoop, Schoonrewoerd, Asperen, Acqouy, Rhenoy, Beesd, Gellicum, Rumpt, Heukelum, Oosterwijk, Est, Everdingen, Geldermalsen, Leerbroek, Noordeloos, Oversingeland, Broek, Zederik,Nieuwland, Herwenen, Hellouw, Haaften, Tuil, Spijk, Vuren, Hoornaar, Meerkerk, Ameide, Kedichem, Zaltbommel, Zuilichem, Brakel, Poederoijen, Aalst, Gameren, Nieuwaal, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Nederhemert, Bern, Hedel, Ammerzoden, Well en Kerkdriel.

Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging in de buurt.