NL

Kraamzorg Hoogeveen

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Hoogeveen. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. Daarbij werken we nauw samen met de verloskundigenpraktijken in Hoogeveen en het Bethesda ziekenhuis.

Kraamzorg in Hoogeveen

Een goede start voor je gezin. Daar helpen wij je mee. We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen. Daarbij beseffen we dat iedereen uniek is en is ons doel: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' Binnen die zorg streven we naar:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuis- en poliklinische bevalling in het Scheper Ziekenhuis
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
Kraamzorg Hoogeveen

De Kraamvogel in Hoogeveen

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie, in de omgeving van Hoogeveen kun je ons vinden in Hoogeveen, Zuidwolde, Veeningen, Echten, Alteveer, Kerkenveld, Noordscheschut, Tienderveen, Pesse, Elim, Fluitenberg, Ruinen, Havelte, Darp, Uffelte en meer plaatsen in Drenthe. Wil je weten of we actief zijn bij jou in de buurt? Doe de postcode-check.

Onze partners voor goede geboortezorg

De Kraamvogel Hoogeveen werkt in teamverband veel samen met andere instellingen in de geboortezorg. Daar zijn we blij mee en erg trots op. Samen werken we aan de beste start voor jou en je kindje.

Verloskundigenpraktijk Hoogeveen
Verloskundigen pratijk Petit Hoogeveen
Ziekenhuis Treant locatie Bethesda Hoogeveen

CenteringPregnancy in en rondom Hoogeveen

De Kraamvogel biedt in samenwerking met de verloskundigenpraktijk Hoogeveen en verloskundigenpraktijk Petit Hoogeveen Centering Pregnancy aan. CenteringPregnancy is een nieuwe manier van zorg tijdens de zwangerschap. Je krijgt zwangerschapszorg in een groep met andere zwangeren. Meer weten over CenteringPregnancy.

Ik ben trots op mijn werk als kraamverzorgster, omdat ik de ouders met hun baby vol zelfvertrouwen kan achterlaten. Samen met de verloskundige kijken wat het beste bij jullie past. Elk gezin is uniek en daarom de zorg ook. Dat maakt mijn werk zo leuk!“ Kraamverzorgende Nicole