NL

Kraamzorg Heerhugowaard

De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Heerhugowaard. Ons team van kraamverzorgenden bij jou in de buurt doet hun uiterste best om je gezin de beste start te geven. Je leert van je kraamverzorgende alles wat je nodig hebt om na die kraamweek zelf je baby goed te verzorgen, voeden en leren kennen.

Wat ons uniek maakt in Heerhugowaard

  • Bereikbaarheid via deskundige helpdesk
  • TOP team: Team kraamverzorgenden die zowel in de avond als de nacht voor je klaar staan om je te ondersteunen tijdens de thuisbevalling of je te helpen opstarten bij komst uit het ziekenhuis.
  • Goede ondersteuning bij het geven van borstvoeding
  • Nauwe samenwerking met verloskundigen in Heerhugowaard e.o.
  • Gedreven en goed geschoolde kraamverzorgenden

Onze partners in Heerhugowaard en omgeving

De Kraamvogel Heerhugowaard stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard e.o.

Verloskundigenpraktijk Zonwaard

Verloskundigenpraktijk Duin & Dijk

De Zon Verloskundige

Verloskundingenpratijk Langedijk e.o.

Noordwest Ziekenhuisgroep

Verloskundigen Praktijk Alkmaar

Puur verloskundigen Schagen

GGD Hollands Noorden

Asielzoekerscentrum Heerhugowaard

Thema avond 'borstvoeding' en 'bevalling & kraambed'

Noordwest ziekenhuisgroep geeft verschillende voorlichtingsavonden, o.a. over het geven van borstvoeding of over bevalling & kraambed. Je kunt deze informatieve bijeenkomsten gratis bezoeken. Wil je meer informatie en data van deze bijeenkomsten bekijken? Je vindt hier de agenda van het NWZ.

Mamacafé Heerhugowaard

Regelmatig wordt er een mamacafé georganiseerd in Heerhugowaard waar je samen met andere (aanstaande) ouders kunt kennismaken en informatie kunt uitwisselen. De locatie van de mamacafés is Tante Suus (Hectorlaan 3 in Heerhugowaard). Je kunt meer lezen en data van de eerstvolgende mamacafés bekijken op Facebook.

baby Heerhugowaard

Trotse ouders

Elk jaar kiezen honderden gezinnen bij jou in de buurt voor de Kraamvogel. Ook in Heerhugowaard en omgeving gingen vele gezinnen jullie voor. Deze trotse ouders hebben hun ervaringen gedeeld. Hier delen zij hun favoriete herinneringen en mooiste momenten met hun kraamverzorgster.

Wij hebben een geweldige mooie kraamweek met Sandra gehad! We werden heerlijk verwend met een top verzorging, veel gezelligheid, een nuchtere sfeer, zeer behulpzaam en ook fijne gesprekken met elkaar. Sandra was ook super leuk met onze dochter Esmée! We missen Sandra nu al. Ze is een lieve, gezellige en zeer betrokken kraamverzorgster met veel ervaring!“ Esther en Mike, trotse ouders van Jens en Esmée

Waar zitten wij?

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel midden en noord Nederland. Ons team in Heerhugowaard en omgeving komt in: Obdam, Hensbroek, Ursem, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Petten, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Eenigenburg, De Banne, de Dijken, Waarland, ’t Veld, Verlaat, Oude Niedorp, Veenhuizen, Berkmeer, Waarland, Stompetoren en Alkmaar.