NL

Kraamzorg Heerenveen

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Heerenveen. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijken in en om Heerenveen en het ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen.

Kraamzorg in Heerenveen

Wil jij de beste start voor je gezin? Wij helpen je graag! We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen. Daarbij beseffen we dat elke klant uniek is en is ons doel: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' Binnen die kraamzorg in Heerenveen streven we naar:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuisbevalling
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding

Wil je tijdens je kraamtijd op antroposofische wijze begeleid worden? Ons team van kraamverzorgenden in Heerenveen is hiervoor extra geschoold en kan jou en je gezin antroposofische kraambegeleiding bieden.

Onze intakers Tineke en Nienke

Tineke en Nienke zijn niet alleen onze kraamverzorgenden, zij verzorgen namelijk ook de intakes in Friesland. Zij vinden dit een leuke afwisseling en aanvulling op hun werk.

Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid met je wat je kunt verwachten van de kraamtijd. Ook willen we een duidelijk beeld krijgen van jouw behoeften en persoonlijke situatie. Zodat wij de kraamzorg zo kunnen regelen dat dit goed bij je past en je kraamverzorgende weet wat belangrijk voor je is.

Ik ben trots op mijn werk als kraamverzorgster! Met veel plezier en passie mag ik mijn kennis en tips geven aan ouders, zodat zij de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet kunnen gaan. Elk gezin is uniek en zorg daardoor ook. Dat maakt mijn werk zo bijzonder!“ Kraamverzorgster Petra

De Kraamvogel in Heerenveen

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Noord-Nederland. In Friesland bieden we kraamzorg door de hele provincie. In de omgeving Heerenveen bijvoorbeeld in Wolvega, Steggerda, Noordwolde, Makkinga, Jubbega, Rottum, Joure, Appelscha, Fochteloo, Boijl, Elsloo, Nijberkoop, Oldeberkoop, Nijeholtpade, Nieuwehoorne, Oudehoorn, Jubbega, Oldeholtpade, Ter Idzard, Oudeschoot, Mildam, Bontebok, Jonkersland, De Knipe, Oranjewoud, Rotstergaast, Rotsterhaule, Sint Johannesga, Haskerhorne, Oudehaske, Nijehaske, Tjerkgaast, Idskenhuizen, Sint Nicolaasga, Langweer, Boornzwaag, Scharssterbrug, Ouwsterhaule, Terband, Luinjeberd, Tjalleberd, Haskerdijken, Terkaple, Broek, Vegelingsoord, Jubbega, Tijnje, Gersloot, Luxwoude, Langezwaag, Hoornsterzwaag, Donkerbroek, Oosterwolde, Waskemeer, Haulerwijk, De Blesse, De Hoeve, Oldemarkt en Oldetrijne.

Wil je weten of we actief zijn bij jou in de buurt? Doe de postcode-check.

Poliklinische bevallingsassistentie in Tjongerschans Heerenveen

De Kraamvogel heeft een nauwe samenwerking met het Tjongerschans in Heerenveen en met de verloskundigen die hier de poliklinische bevallingen begeleiden. Beval je poliklinisch? Dan is er naast de verloskundige, de zorg van een kraamverzorgster van de Kraamvogel. Zij kan continu bij je zijn en jou en je partner ondersteunen bij de bevalling. Mag je al snel naar huis na de bevalling? De kraamverzorgster gaat met je mee om jou ook thuis te begeleiden en de eerste adviezen te geven voor jou/jullie en je kindje.

Onze partners

De Kraamvogel Heerenveen werkt veel samen met andere instellingen in de geboortezorg. Daar zijn we blij mee en trots op. Samen zorgen we voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ziekenhuis Tjongerschans

Verloskundigenpraktijk De Schoterpoort

Verloskundigepraktijk De Vlinder

Verloskundige Praktik Westellingwerf

Verloskundigenpraktijk Juf Ooievaar

Verloskundigenpraktijk Skarsterlan