NL

Kraamzorg Hardenberg

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in de hele provincie Drenthe en ook in en rondom Hardenberg. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijken in en rondom Hardenberg en het Röpke-Zweers ziekenhuis en Scheper ziekenhuis.

Team Hardenberg en omstreken

De Kraamvogel heeft een vertrouwd team kraamverzorgenden dat nauw samenwerkt met de verloskundigen en de andere partijen in de geboortezorg. Zij kennen en elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Door deze nauwe samenwerking werken we samen aan de beste start voor jou en je kindje.

Onze geboorteteams

Ook werken wij met zogenaamde geboorteteams. Dit zijn teams van kraamverzorgenden die meer bevallingsdiensten doen en daardoor extra ervaren zijn. Doordat zij extra geschoold zijn weten de kraamverzorgsters precies wat ze moeten doen in alle situaties voor, tijdens en na de bevalling.

Wat een veilige gedachte!

De Kraamvogel dichtbij jou

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie. Bijvoorbeeld in Nieuwlande, Geesbrug, Dalerpeel, Dalen, Dalerveen, Laar, Gramsbergen, Loozen, Venebrugge, Bergentheim, Rheeze, Heemserveen, Kollendoorn, Baalder, Marienberg en Slagharen.

Wil je weten of wij ook bij jou in de buurt zijn? Doe de postcode-check!