NL

Kraamzorg Haarlem

De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Haarlem. Met een goed geschoold team doen wij ons uiterste best om al die nieuwe ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In regio Haarlem zijn wij persoonlijk in contact met jou als klant en werken wij in kleine teams rondom de verloskundige. Door deze goede samenwerking kunnen wij jou en je gezin de beste zorg leveren.

Wat ons uniek maakt in Haarlem

Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is; ‘Moeder en kind zorg’, maar ook ‘Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken’. De kernwaarden van de Kraamvogel Haarlem zijn.

  • Vertrouwd
  • Aandacht voor het hele gezin
  • Zorg op maat
  • KCKZ geregistreerde kraamverzorgende (geschoold naar laatste informatie omtrent de kraamzorg)
Baby wordt verzorgd door de Kraamvogel in Haarlem

Onze partners in Haarlem en omgeving

De Kraamvogel Haarlem stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de stad. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Verloskundigen Bolwerk

Verloskundigen Kleverpark

Verloskundigen aan het Spaarne

Het Ooievaarsnest Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Haarlem-Noord

Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek

Duo praktijk voor verloskunde

Verloskundigenpraktijk Onder de Linde

Verloskundigenpraktijk IJmuiden en omstreken

Verloskundigenpraktijk Velsen en IJmuiden

Rondom Zwanger Haarlem

Rondom Zwanger Haarlem

De Kraamvogel Haarlem en omgeving is onderdeel van Rondom Zwanger. Bij Rondom Zwanger staan jij en jouw gezin centraal. Verloskundigenpraktijken in de regio, het verloskundig team van het Spaarne Gasthuis en kraamzorgorganisaties werken samen om jou de beste zorg te geven rondom de geboorte van je kind.

Van je verloskundige als dat kan en van een gynaecoloog als dat nodig is. Zo bieden zij samen altijd de juiste zorg. Met Rondom Zwanger krijg je je persoonlijke zorgpad voor je zwangerschap.

Wil jij je aanmelden? Dat kan rechtstreeks bij één van de verloskundigenpraktijken in de regio of via www.rondomzwanger.nl. Daar vind je ook meer informatie.

Trotse ouders uit Haarlem die ervaringen delen over kraamzorg van de Kraamvogel
Trotse ouders uit Haarlem

Waar zitten wij?

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel midden en noord Nederland. In Haarlem bieden we kraamzorg aan in de hele stad. Daarnaast komt de Kraamvogel met liefde in alle omliggende gemeenten: Bloemendaal, Overveen, Velsen, Santpoort, Driehuis, Vogelenzang, Bennebroek, Aerdenhout, Lisse, Hillegom, Zandvoort, IJmuiden, Spaarndam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Heemstede, Vijfhuizen, Cruquius, Halfweg en Badhoevedorp.

kraamverzorgende van de Kraamvogel | kraamzorg Haarlem
Met ons kleine en hechte team leveren we al jaren kraamzorg in Haarlem en omstreken. Vertrouwd, persoonlijk en professioneel: zo omschrijven wij ons team in Haarlem“ Corina en Lisette, teammanagers Haarlem e.o.