NL

Kraamzorg Emmen

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in de hele provincie Drenthe en ook in en rondom Emmen. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijken in en rondom Emmen en het Scheper ziekenhuis.

Team Emmen en omstreken

De Kraamvogel heeft een vertrouwd team kraamverzorgenden dat nauw samen werkt met de verloskundigen en de andere partijen in de geboortezorg. Zij kennen en elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Door deze nauwe samenwerking werken we samen aan de beste start voor jou en je kindje.

Geboorteteams

Ook werken wij met zogenaamde geboorteteams. Dit zijn teams van kraamverzorgenden die meer bevallingsdiensten doen en daardoor extra ervaren zijn. Doordat zij extra geschoold zijn weten de kraamverzorgsters precies wat ze moeten doen in alle situaties voor, tijdens en na de bevalling. Een veilige gedachte!

Poliklinische bevallingsassistentie in het Scheper ziekenhuis

De Kraamvogel werkt nauw samen met de verloskundigen en het Scheper ziekenhuis. Beval je poliklinisch dan is er naast de verloskundige de zorg van een kraamverzorgster van de Kraamvogel. Zij kan continu bij je zijn en jou en je partner ondersteunen bij de bevalling. Mag je al snel naar huis na de bevalling? De kraamverzorgster gaat met je mee om jou ook thuis te begeleiden en de eerste adviezen te geven voor jou/jullie en je kindje.

De Kraamvogel dichtbij

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie. Bijvoorbeeld Weerdinge, Klijndijk, Valthe, Barger-Oosterveld, Nieuw-Dordrecht, Oranjedorp, Erica, Erm, Diphoorn, Nieuw-Amsterdam, Zwartemeer, Klazienaveen, Foxel, Emmer-Compascuum, Roswinkel, Schoonebeek en Dalerveen.

Wil je weten of wij ook bij jou in de buurt zijn? Doe de postcode-check!