NL

Kraamzorg Ede/Veenendaal

De Kraamvogel team Debuut Ede-Veenendaal heeft een professioneel team van kraamverzorgenden die in de regio wonen en werken. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Zij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor bevallingassisitentie.

Waarom kraamzorg van de Kraamvogel?

  • Gespecialiseerde zorg na een complexe bevalling (keizersnede) waardoor je eerder naar huis kunt vanuit het ziekenhuis
  • Vast team van kraamverzorgenden
  • De kraamverzorgende ondersteunt je tijdens de bevalling in Ziekenhuis Gelderse Vallei en het Rivierenland ziekenhuis als de verloskundige de bevalling begeleid
  • Lactatiekundige voor info en advies

Hulp bij borstvoeding

A onze kraamverzorgenden zijn borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van jouw baby. Ook hebben we meerdere lactatiekundigen in dienst die bereikbaar zijn voor vragen of een persoonlijk consult vóór, tijdens en na je kraamtijd. Ook hebben zij lactatiekundig spreekuren waar je kunt binnenlopen. In het activiteitenoverzicht kun je zien wanneer en waar deze plaatsvinden.

Waar leveren wij kraamzorg?

De Kraamvogel team Debuut is werkzaam in de gemeenten Achterveld, Amerongen, Barneveld, Bennekom, De Klomp, Doorn, Echteld, Ede (GLD), Ederveen, Elst (UT), Harskamp, Heesselt, IJzendoorn, Kesteren, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Leersum, Lunteren, Maarn, Maarsbergen, Ochten, Ophemert, Opheusden, Otterlo, Overberg, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel (GLD), Stroe, Terschuur, Varik, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen, Wekerom, Zennewijnen en Zwartebroek.

Woon je buiten deze gebieden? Neem contact op met onze Klantadviseurs. Wij helpen je graag verder.