NL

Kraamzorg Dronten

In Dronten e.o. kiezen honderden gezinnen voor een kraamverzorgende van de Kraamvogel. Met een hecht en geschoold team doen wij ons uiterste best om al die nieuwe ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In Dronten zijn wij koploper in persoonlijk en vertrouwd contact.

Wat ons uniek maakt in Dronten

Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' De kernwaarden van de Kraamvogel zijn:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuisbevalling
  • Betrouwbaar, deskundig en met veel ervaring
  • Onze kraamverzorgenden stellen alles in het werk om er een overgetelijke kraamweek van te maken
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • Nauwe samenwerking met jouw verloskundige hier in Dronten
  • Onze kraamverzorgende wonen bij jou in de buurt
Trotse ouders de kraamvogel - kraamzorg dronten
Tijdens de bevalling kwam onze kraamverzorgende Liesbeth binnen, ze straalde direct vertrouwen en rust uit. Wat waren wij blij dat zij nog 8 dagen bij ons bleef kramen! Voor ons was de aandacht voor grote zus heel belangrijk en die aandacht heeft ze volop gekregen. Het is bijzonder hoe een onbekend persoon zo snel vertrouwt voelt in je huis en zonder woorden feilloos aanvoelt wat er nodig is; van organisatie in huishouding tot verzorging van baby en een goed gezellig gesprek. Wij gaan haar oprecht missen!“ Trotse ouders van een Kraamvogelkindje

Onze partners

De Kraamvogel stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners uit de omgeving. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Verloskundigenpraktijk Morgenland
Verloskundigen Dronten