NL

Kraamzorg Deventer

De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Deventer. Ons team van kraamverzorgenden bij jou in de buurt doet hun uiterste best om je gezin de beste start te geven. Je leert van je kraamverzorgende alles wat je nodig hebt om na die kraamweek zelf je baby goed te verzorgen, voeden en leren kennen.

de Kraamvogel Deventer

Het is veel wat er in de kraamweek op je af komt. Maar onze kraamverzorgenden helpen je bij een goede start voor je gezin. Als de kraamtijd voorbij is, zijn jullie als gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.

Wat de Kraamvogel in de regio Deventer zo uniek maakt?

  • We bieden jou uitstekende begeleiding bij het geven van borstvoeding. Onze lactatiekundige kan desgewenst ingeschakeld worden voor een consult.
  • Ons team in Deventer en omgeving is een klein, hecht en ervaren team bij jou uit de buurt. We kennen de regio en onze samenwerkingspartners goed.
  • Onze kraamverzorgenden hebben passie en liefde voor hun vak.
  • We zijn 24/7 bereikbaar.
  • Jouw specifieke wensen bespreken we graag met jou, zodat we je een optimale kraamtijd te kunnen geven.

Voorbereiding op de komst van je kindje

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van die eerste uren met je pasgeboren baby? Je zult veel nieuwe dingen tegenkomen. Van 'hoeveel moet mijn kindje drinken?' tot 'hoe kan ik mijn baby veilig laten slapen?'. In deze filmpjes geven we je tips voor de eerste uren met je kindje. Natuurlijk vertelt onze kraamverzorgende je alles als ze bij jullie thuis komt.

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad en zijn erg goed geholpen om de fijne trucjes van het ouderschap te leren. In de eerste dagen waren we nog wat onzeker maar in de loop van de week hadden we binnen no time het ritme te pakken!“ Mama van Mick

Onze partners in Deventer en omgeving

De Kraamvogel stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners in Deventer en omgeving. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de regio. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Verloskundigenpraktijk Baren en zo

Verloskundigenpraktijk Anno Deventer

Verloskundigenpraktijk de Kuip

Ziekenhuis Deventer