NL

Kraamzorg Den Haag

De Kraamvogel Den Haag heeft een groot professioneel team welke in de gehele regio woont en werkt. Onze gediplomeerde kraamverzorgenden zijn stuk voor stuk zeer ervaren, goed opgeleid, bijgeschoold en hebben hart voor hun mooie vak. Wij hebben ervaring in het geven van kraamzorg in alle situaties en gebeurtenissen. Daarbij houden wij rekening met de wensen van jou en je gezin en zullen je voor en tijdens de kraamweek adviseren en ondersteunen. Onze kraamverzorgenden vinden het heel belangrijk dat je in deze periode van je leven kan genieten en terugkijkt op een hele mooie kraamtijd. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor kraamzorg en bevallingassisitentie.

Wij hebben heel veel aan onze kraamverzorgende Sylvia gehad en hebben goed kunnen wennen aan het ouderschap!“ Monica

Jouw wensen centraal

In de 7e maand van jouw zwangerschap zullen wij in een intakegesprek alles met je bespreken en je vragen beantwoorden. Je kunt je wensen en behoeften kenbaar maken en wij vertellen wat de kraamverzorgende voor je kan betekenen. Wanneer de bevalling of de kraamperiode start, zal de kraamverzorgende er zijn en overleg je samen hoe de kraamperiode ingedeeld zal worden zodat het de periode zal worden die je voor ogen hebt. Alle kraamverzorgenden bij de Kraamvogel zijn borstvoeding gecertificeerd. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis over de voeding van uw baby.

De Kraamvogel Team Den Haag staat klaar om er een bijzondere tijd van te maken!“ Team Den Haag

Werkgebied

De Kraamvogel team Den Haag is werkzaam in de gemeenten Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Nootdorp, Leidschenveen, Ypenburg, Wateringseveld en het gehele Westland. Woon je buiten de hierboven genoemde gebieden, neem dan gerust contact met ons op, dan brengen wij je in contact met een vestiging dichtbij in de buurt.