NL

Kraamzorg Coevorden

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Op zoek naar kraamzorg? De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Coevorden en omstreken. Dat doen we met een hecht en goed geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijken in en rondom Coevorden en het Röpke-Zweers ziekenhuis en Scheper ziekenhuis.

Team Coevorden en omstreken

De Kraamvogel heeft een vertrouwd team kraamverzorgenden, dat nauw samenwerkt met de verloskundigen en de andere partijen in de geboortezorg. Zij kennen en elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Door deze nauwe samenwerking werken we samen aan de allerbeste start voor jou en je kleine.

Onze geboorteteams

Wij werken met zogenaamde geboorteteams. Dit zijn teams van kraamverzorgenden die meer bevallingsdiensten doen en daardoor extra ervaren zijn. Daardoor zijn zij extra geschoold. De kraamverzorgsters weten precies wat ze moeten doen in alle situaties voor, tijdens en na de bevalling. Wel zo’n fijne gedachte!

Poliklinische bevallingsassistentie in het Scheper ziekenhuis

De Kraamvogel werkt nauw samen met de verloskundigen en het Scheper ziekenhuis. Beval je poliklinisch dan is er naast de verloskundige de zorg van een kraamverzorgster van de Kraamvogel. Zij kan continu bij je zijn en jou en je partner ondersteunen bij de bevalling. Mag je al snel naar huis na de bevalling? De kraamverzorgster gaat met je mee om jou ook thuis te begeleiden en de eerste adviezen te geven voor jou/jullie en je kindje.

De Kraamvogel dichtbij

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie. Bijvoorbeeld in Nieuwlande, Geesbrug, Dalerpeel, Dalen, Dalerveen, Laar, Gramsbergen, Loozen, Venebrugge, Bergentheim, Rheeze, Heemserveen, Kollendoorn, Baalder, Marienberg en Slagharen.

Benieuwd of wij ook bij jou in de buurt actief zijn? Doe de postcode-check!