NL

Kraamzorg Beilen

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in de hele provincie Drenthe en ook in en rondom Beilen. Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven. We werken nauw samen met de verloskundigenpraktijken in en rondom Beilen en het Wilhelmina- en Scheper ziekenhuis.

Team Beilen en omstreken

De Kraamvogel heeft een vertrouwd team kraamverzorgenden dat nauw samen werkt met de verloskundigen en de andere partijen in de geboortezorg. Zij kennen en elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Door deze nauwe samenwerking werken we samen aan de beste start voor jou en je kindje.

baby wordt verzorgd door een kraamverzorgende van de Kraamvogel uit Beilen

Contract met alle zorgverzekeraars

Wij hebben met alle verzekeraars een contract, dus je kan je altijd bij ons inschrijven voor de vertrouwde kraamzorg van de Kraamvogel.

Poliklinische bevallingsassistentie in het Scheper ziekenhuis

De Kraamvogel werkt nauw samen met de verloskundigen en het Scheper ziekenhuis. Beval je poliklinisch dan is er naast de verloskundige de zorg van een kraamverzorgster van de Kraamvogel. Zij kan continu bij je zijn en jou en je partner ondersteunen bij de bevalling. Mag je al snel naar huis na de bevalling? De kraamverzorgster gaat met je mee om jou ook thuis te begeleiden en de eerste adviezen te geven voor jou/jullie en je kindje.

CenteringPregnancy in en rondom Beilen

De Kraamvogel biedt in samenwerking met de verloskundigenpraktijk Midden-Drenthe Centering Pregnancy aan. Centering Pregancy is een nieuwe manier van zorg en controle in de zwangerschap. Je krijgt zwangerschapszorg in een groep met andere zwangeren en je ontvangt hier veel advies en tips over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Ook worden hier de controles van je zwangerschap gedaan. Meer weten over CenteringPregnancy.

Geboorteteams

Ook werken wij met zogenaamde geboorteteams. Dit zijn teams van kraamverzorgenden die meer bevallingsdiensten doen en daardoor extra ervaren zijn. Doordat zij extra geschoold zijn weten de kraamverzorgsters precies wat ze moeten doen in alle situaties voor, tijdens en na de bevalling. Wel zo’n veilige gedachte!

De Kraamvogel dichtbij

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie. Bijvoorbeeld in Wijster, Spier, Hijken, Oranje, Hoogersmilde, Smilde, Dwingeloo, Lhee, Pesse, Ruinen, Westerbork, Zwiggelte, Orvelte en Witteveen.

Wil je weten of wij bij jouw in de buurt zijn? Doe de postcode-check!

babykaartje van baby uit Beilen | kraamzorg beilen | de Kraamvogel