NL

Kraamzorg Assen

Jullie zijn in verwachting. Gefeliciteerd! De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Assen. Van Beilen tot Vries en van Roden tot Zuidlaren (en alles daar tussenin). Dat doen we met een hecht en geschoold team, met als doel om ouders en hun kinderen een zorgeloze kraamtijd te geven.

Kraamzorg in Assen

Een goede start voor je gezin. Daar helpen wij je mee. We bieden je alle ondersteuning om na de kraamtijd je baby goed te verzorgen, te voeden en te leren kennen. Daarbij beseffen we dat elke klant uniek is en is ons doel: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' Binnen die kraamzorg streven we bij de Kraamvogel Assen naar:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuisbevalling
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding

Wil je tijdens je kraamtijd op antroposofische wijze begeleid worden? Ons team van kraamverzorgenden in Assen is hiervoor extra geschoold en kan jou en je gezin antroposofische kraambegeleiding bieden.

De Kraamvogel Assen Drenthe
Trotse ouders uit Assen delen hun ervaring met de Kraamvogel

De Kraamvogel in Assen

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel Midden- en Noord-Nederland. In Drenthe bieden we kraamzorg door de hele provincie, bijvoorbeeld in Assen, Zuidlaren, Roden, Rolde, Smilde, Hooghalen, Loon, Zeegse, Vries, Annen, Anloo, Norg, Borger en meer plaatsen in de buurt. Wil je weten of we actief zijn bij jou in de buurt? Doe de postcode-check.

Kraamzorg van de Kraamvogel Assen Drenthe

Onze partners voor goede geboortezorg

De Kraamvogel Assen werkt veel samen met andere instellingen in de geboortezorg. Daar zijn we blij mee en erg trots op. Samen zorgen we voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Dit zijn onze partners in Assen en omgeving:

Aiber verloskundigen Assen

Verloskundigenpraktijk Ma Lune

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Geboorteteam De Kraamvogel Assen
Dit is ons geboorteteam. Zij zijn extra geschoold in de begeleiding bij bevallingen en ondersteuning van de verloskundige. Om jou zo veilig en goed mogelijk te helpen. Voor, tijdens en na de bevalling.“ Margriet Huizinga, regiomanager de Kraamvogel