NL

Kraamzorg Arnhem

De Kraamvogel levert kraamzorg in en rondom Arnhem. Met een hecht en geschoold team doen wij ons uiterste best om al die nieuwe ouders een zorgeloze kraamtijd te verzorgen. In de regio Arnhem zijn wij koploper in persoonlijk en vertrouwd contact.

Wat ons uniek maakt in Arnhem

Elke klant is uniek en dat beseffen wij als geen ander. Ons doel is: 'Als de kraamtijd voorbij is, is het gezin 100% voorbereid om de zorg voor de baby vol vertrouwen zelf op te pakken.' De kernwaarden van de Kraamvogel Arnhem zijn:

  • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij een thuis- en poliklinische bevalling in het Slingelandziekenhuis
  • Wij werken fijn samen met het Rijnstate ziekenhuis
  • Betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring
  • Extra ondersteuning bij borstvoeding
  • Vertrouwd
  • Multicultureel
  • Aandacht voor het hele gezin
Kraamverzorgende met baby bij kraamzorg in regio Arnhem

Onze partners

De Kraamvogel Arnhem stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met veel partners. Wij zijn erg trots dat wij mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de stad. Samen met onderstaande partners in de geboortezorg willen wij zorgen voor een zorgeloze zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

La Leche League

Rijnstate ziekenhuis

Verloskundigenpraktijk Puur Vroedvrouwen, Arnhem

Groepspraktijk van verloskundigen Arnhem

Verloskundigenpraktijk Velp

Ode verloskundigen Elst

Verloskundigenpraktijk Duiven-Westervoort

Ziekenhuis Doetinchem, ook bevallingsassistentie

Geboortecentrum Linde, Zevenaar

Verloskundigen Dieren, Doesburg, Brummen

Verloskundigenpraktijk Zevenaar en Rijnwaarden

Verloskundigenpraktijk La Fuente, Arnhem

Verloskundigenpraktijk Huissen

Gezondheidscentrum Schuytgraaf

Vroedvrouwenpraktijk Arnhemse meisjes, Arnhem

Verloskundigenpraktijk Odebaar Renkum

Verloskundigenpraktijk Goed Begin, Renkum

Verloskundigen Lingewaard, Bemmel, Huissen

De Kraamvogel Arnhem stemt haar kraamzorg nauwkeurig af met samenwerkingspartners in de geboortezorg. Wij zijn trots dat we intensief mogen samenwerken met de beste zorgverleners in de stad. Samen met bovenstaande zorgverleners in de geboortezorg begeleiden je we bij jouw zwangerschap en bevalling en geven we je een onvergetelijke kraamtijd.“ Mirjam, regiomanager de Kraamvogel
Kraamvogel ervaringen over kraamzorg in Arnhem
Trotse ouders uit Arnhem

Waar zitten wij?

De Kraamvogel levert kraamzorg in heel midden- en noord-Nederland. In Arnhem bieden we kraamzorg aan in de gehele stad. Ook komen we met alle liefde in deze omliggende plaatsen:

Huissen, Oosterbeek,Doorwerth, Heelsum, Renkum, Wolfheze, Deelen, Velp, Rozendaal, Zevenaar, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen. Lobith, Tolkamer, Spijk (Rijnwaarden) Wageningen, Duiven, Groessen, Loo, Westervoort, Didam,Dieren, Ellecom, Spankeren, Laag-Soeren, Eerbeek, Hall, Brummen, Leuvenheim, Tonden, Doesburg, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Rheden, de Steeg, Drempt hoog- en Laag Keppel en Hummelo.

Evenement: Bevallen@Arnhem

Vijf keer per jaar organiseert het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem een informatiedag 'Bevallen@Arnhem' voor zwangere vrouwen en hun partners die zich goed willen voorbereiden op de bevalling. Meer info vind je hier: